Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Kabelek porzyczyłem od kolegi, jutro dowiem się u kogo kupił. Udało mi się zainstalować inpę metodą trandolf'a jednak wykrywało tylko 1 kontrolkę (battery). Drugą metodą trandolf uczył instalacji disa i tą uzyskałem 2 kontrolki w INPA (battery i ignition), jednak ani na pierwszej inpie ani na drugiej nie mogłem skasować błędu. Poprostu go wykrywało (błąd z rezystorem dmuchawy-jeżem) i gdy wybierałem kasowanie pisało, że kasuje i trzeba czekać i tak godzine czekałem i nic. U kolegi to samo tylko u niego inny błąd już nie pamiętam jaki. Oba auta to e46 320d m47.

Ktoś miał podobny problem?

Druga sprawa to u kogo najlepiej kupić kabelek z tych tanich interfejsów na usb?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a podczas kasowania tego błędu masz włączony nawiew?

ale to nie bedzie nic zmieniac, bo u kumpla inny blad i tez nie kasuje ;/

Możesz kupić od Viakena,E-volta......i tak oni wszyscy to samo sprzedają

no wlasnie kumpel kupil jakis z allegro i widac efekty ;/

Opublikowano
wymieniałem jeża, chyba, że drugi padł ale chodzi o to, ze program się zawiesza z napisem o kasowaniu i da się go tylko zamknąć (X)
Opublikowano

no wlasnie kumpel kupil jakis z allegro i widac efekty ;/

Bo to loteria kolego.....to i tak wszystko chińszczyzna niezależnie od kogo kupisz :mad2: :mad2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
u mnie jest tylko ten błąd , ale tak jak pisałem wyżej, podłączaliśmy do kumpla auta i u niego jakiś inny błąd jest i też nie skasowało w sesie tez sie wiesza przy kasowaniu ;/