Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuje informacji na temat jakie części podejdą do mojej E46 od modelu E39? bez żadnych przeróbek ? generalnie chodzi mi o środek np kierownica fotele itp ?
Opublikowano
W wieloklin pewnie tak, ale nie wiem jak pod kątem wiązki elektrycznej radia/tempomatu i przede wszystkim poduszki powietrznej. Musiałbyś gdzieś na szrocie porównać wieloklin i wtyczki.
Opublikowano

Na szrocie znaleźć coś w stanie używalności do E46 graniczy z cudem. No chyba, że mamy na myśli szroty jak w zagranicznych programach na Discovery. Zawsze patrzę na takie szroty z oczami jak Kot ze Shreka. Do nas jak się jedzie na szrot to co najwyżej można Kaszlaka albo jakąś Multiplę złożyć, czy inne dziadostwo. E46 w całej swojej okazałości jest na tyle chodliwe, że jakieś możliwe części to tylko allegro. Jakoś nie wyobrażam sobie jechać na szrot i ujrzeć tam kompletne, w dobrym stanie, owinięte szczelnie folią siedziska z boczkami z M-Pakietu dla E46, moja wyobraźnia nie ogarnia takiej rzeczy.

A tak odnośnie tych szrotów. Zna ktoś może jakiś je*itny szrot co można tam "wszystko" znaleźć? Słyszałem, że jest jakiś solidny w Zawierciu, osobiście jednak tam nie byłem. Na allegro lubią windować ceny, a na takim szrocie może ceny by były bardziej przystępne i może właśnie do mojej zainwestowałbym w siedzenia z M-Pakiet.