Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chłopaki mam pytanie jaka cena przedniego fotela kierowcy ale skóra i gdzie to mogę dostać jak narazie w mazowieckim samego kierowcy nie znalazłem dodam że to czarna skóra a może ma ktoś na sprzedaż
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano

na alledrogo sie trafiają rozbitego anglika (lewy fotel w angliku mniej zajechany)

ok 500zł szt za sportsitze i 200-300 za zwykłą skóre

Sam szukam kompletu całego SportSitze cena nie gra roli byle był czarny i w stanie idealnym .... upolowanie takiego zestawu graniczy z cudem

Opublikowano
przeciętny mistrz za Obszycie porządną cielęcinką 1 fotela liczy min 600zł cały komplet (2fotele, kanapa,kiera,podłokietniki ) minimalnie 3tys zł
Opublikowano
Jeśli już coś robić to porządnie. Spojrzałem na aukcje i poniżej 1000 pln już są komplety foteli...kiedyś nie do pomyslenia za 2000 pln
Opublikowano

spojżyj jeszcze raz ... nie chciałbys tego montować w swoim aucie

za 1000 nie kupisz na pewno nawet zwykłych skór może uda się trafić niezłe szare lub bananowe bo są mało chodliwe z racji że trzeba do nich wymieniac tez dywan i konsole

natomiast komplet skóry ładny czarny zwykły od 1500 a czarne sportsitze pełna skóra od 2000 w góre raz na ruski rok ktoś wystawi i jeszcze trzeba zdążyć upolować

(monitoruje sytuacje od dłuższego czasu) te co widzisz za 1k to są wysmarowane pastą do butów do zdjęcia na żywo wyglądają okrutnie no i oczywiscie tylko na korbkę

Ps. Jak by ktos chciał kupic bez ogladania na żywo wystarczy poprosić żeby sprzedawca wysłał zdjęcia zrobione nie na słońcu tylko z lampą błyskową (nawet pasta do butów i krem nivea nie pomogą)

Ehh... pomazyc zawsze mozna (na poprawe humoru)

http://x65.xanga.com/97cf922b29534259315596/w206487954.jpg

Opublikowano
one tylko fajnie wyglądają :P nie znam osoby która mając skóre chciałaby przy niej zostać. Każdy jak dotknie alkantare to ją woli. Najlepsza opcja to pól skóra pół alkantara.
szukam
Opublikowano

Nie wiem czy to lans, ja mam w dobrym stanie ss półskora lifestyle, troche inne bo do góry aż "skóra" leci.

Ale cały czas mam chrapkę na pełną skórę, jak są to koło 2k minimum a do tego jeszcze znaelźć boczki z hk w skórze ...

Oczywiście mowa o ss bo płaskimi stolkami gardzę akurat, tym bardziej w skórze bo dupsko lata na boki.

Nie wiem jak to tam jest ale rozróżniam 2 rodzaje ss w pół"skórze"

Jedne bez wzoru do połowy oparci a drugie jak moje, ze wzorem gdzie boki oparcia obszyte do końca.

Co do obszywania, tak samo jak z kierą którą chce dołożyć, dobra skóra a nie jakiś shit, nie jest tani, trzeba sprowadzić,kwestia obszycia, w javie coś by pewnie znaleźli, ale to już nie jest ori.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jak to tam jest ale rozróżniam 2 rodzaje ss w pół"skórze"

Jedne bez wzoru do połowy oparci

Dobrze, że dałeś cudzysłów do skóry, bo to koło skóry nie leżało :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Heh, cholera wie który z tych 4 oferowanych w sedanie/turasie fotelisk ma skórę skórę a nie twór "skórzany"
Opublikowano
płaskimi stolkami gardzę akurat, tym bardziej w skórze bo dupsko lata na boki.

wcale nie lata bo środek jest mieki i troche dupsko zatonie w nim ale to prawda że te zwykłe wyglądają troche jak krzesła, jak zmieniac to tylko na SS. a dla mnie to tylko takie jak na zdjęciu wyżej innych nie ma

Opublikowano

takie zdjęcie znalazłem akurat ze składanymi ale sa takie tez normalne ważny jest "typ"

zresztą jak by sie trafił zestaw w takim stanie to nawet z coupe wajcha nic nie wadzi ... byle nie cabrio

Opublikowano

Spoko, ale nawet pomijając dzyndzle do kładzenia fotela, to te fotele ze zdjęcia, tj. model występuje tylko w m3, w zwykłym coupe są inne.

Ile takie kosztują i jak ciężko takie wyrwać w dobrym ...

Ja bym chciał kpl do siebie ss czarne w pełnej skórze. Chociaż bardziej hardcorową opcją są vadery.

Btw http://allegro.pl/vadery-e46-e36-sedan-coupe-cabrio-m3-bmw-i3473917807.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Heh, cholera wie który z tych 4 oferowanych w sedanie/turasie fotelisk ma skórę skórę a nie twór "skórzany"

Jak nie ma w nazwie "leder" to koło skóry nie leżało :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

mialem skóre w czarnym aucie i nigdy wiecej !!

lepszy lans w e46 to ładnie utrzymane całe wnętrze m pakietowe w alkantarze , oczywiscie fotele sporty itp (takie mam obecnie i zimą nie zimno, latem nie pali w dupe, ludzie pytaja sie co to za welur mam w aucie ;p )

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

pytaja co to za welur bo kierowcy lanosow, passatow, a4 b5 kombi 1.9tdi hehe nie wiedzą co to alkantara a jak im mowie co to, stroją dziwne miny

jednak kto wie o co kaman to nawet nie trzeba nic mowic

zreszta ja nikomu nie szpanuje itp, nie ten wiek ;)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg