Skocz do zawartości

BMW e39 światła dzienne. Możliwa aktywacja? -moduł LCM zrzut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jutro powinny dość ringi, jak zamontuję to wstawię fotki, tylko jeszcze się zastanawiam nad tymi opcjami zapalania ringów i chciałbym, aby sie zawsze paliły, nawet z dziennymi
Opublikowano
Moim zdaniem średnio będzie wyglądało z dziennymi. Do ringów dostaniesz moduł, dzięki czemu ringi będą się paliły po przekręceniu kluczyka i gasły w momencie zapalenia świateł mijania.
Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu, wiec pytam tu...

Czy jest możliwość zaprogramowania świateł pozycyjnych tak aby świeciły po otwarciu auta z pilota przez około 10s? e39 2001r.

www.facebook.com/bmwbyfazi
Opublikowano

To i ja się dołączę do tematu z pytaniem :wink:

mam aktywowane światła dzienne i jest tak,że po zapłonie/odpaleniu włączają się dzienne,więc wszystko ok,ale po włączeniu świateł pozycyjnych świecą się ringi i dzienne,teraz mam pytanko czy jest możliwość zrobienia tak,żeby po włączeniu pozycyjnych gasły dzienne i świeciły tylko ringi :?: bo teraz dzienne gasną dopiero po włączeniu świateł mijania :|

Opublikowano
Czy jak macie aktywowane światła dzienne, to czy gasną one np. po włączeniu ręcznego lub czy je można w jakiś sposób szybko wyłączyć ?
Opublikowano (edytowane)
Czekamy na zdjęcia :D

No i zamontowane. Świecą bardzo mocno.Teraz jaką opcję wybrać? Jestem w kropce jaka opcje wybrać?

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Edytowane przez gyver7