Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie!!!! mam problem odnośnie wody w aucie ... dzis zauważylem że po ulewnych opadach po przejechaniu x km mam strasznie mokry chodniczek i podłogę z tyłu po prawej stronie pasażera ... mam ptanie czy tam znajduje się jakiś korek czy ewidentnie jest jakaś dziura .. ? model to E91 2006R.
Opublikowano

Gdzieś ścieka.Mam to samo tylko lewy tył po opadach deszczu.Każdy mówił mata w drzwiach,ale u mnie to nie to. Gdzieś ścieka pod tapicerkami i płynie pod dywanik.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Mam tak od kupna,powszechny problem w X3 ale w większości przypadków odpowiedzialna jest źle przyklejona mata w drzwiach.Fakt,że ją odklejałem ale u mnie to nie ona jest problemem.

Opublikowano
Mam tak od kupna,powszechny problem w X3 ale w większości przypadków odpowiedzialna jest źle przyklejona mata w drzwiach.Fakt,że ją odklejałem ale u mnie to nie ona jest problemem.

Kolego, która dokłądnie mata? Bo u mnie troche moknie z przodu od kierowcy i nie wiem czy cos zle zlozylem jak zamek wymienialem kiedyś ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego, która dokłądnie mata? Bo u mnie troche moknie z przodu od kierowcy i nie wiem czy cos zle zlozylem jak zamek wymienialem kiedyś ;)

Pozdrawiam

Chodzi o folie naklejona na drzwi (widac po zdjeciu boczka). Jak gdzies sie odkleila to woda podcieka w tym miejscu i podlewa do srodka auta zamiast leciec w otwory przelewowe w drzwiach.

Opublikowano

link : viewtopic.php?f=70&t=164792

Zle opisalem, bo to podgumowana gabka (a nie folia)

Ja mam obklejone drzwi matami wygluszjacymi i troche inaczej to u mnie wyglada (ale sam musze powtorzyc zabieg bo tez po myjce cisnieniowej mam krople wody na dywaniku pazazera)

Opublikowano

Mi zalewało dywanik pasażera okazało jak ktoś wyźej napisał źe ta pianka pod tapicerka drzwi sie odkleiła i przepuszczała wodę poprawiłem i nie wròciło.

Send by Tapatalk

Opublikowano

Ja również skłaniałbym się do tej gąbki, która musi mieć gdzieś przeciek.

Polecam do jej przyklejenia użyć suszarki aby podgrzać czarną masę, która wtedy dużo lepiej złapie blachę z gąbką.