Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie Samsung Galaxy S4 śmigał bez problemu, niestety poległ po upadku ze schodów. Kupiłem teraz Galaxy A5 2017 Dual SIM. Telefon wyszukuje auto, procedura parowania niby przebiega normalnie ale na telefonie wyskakuje że nie można nawiązać połączenia, w aucie pokazuje że sparowano pomyślnie a tak nie jest, nie ma nawet tego telefonu zapamiętanego. Pewnie to dlatego że dual sim. ale wyłączałem jedną kartę zmieniałem tryby pracy sieci i nic to nie zmienia. Ktoś ma jakieś pomysły? czy tylko pozostaje zmiana telefonu?
Opublikowano

Mam podobny problem jak kolega wyżej.

Próbuję połączyć s8 i wszystko przebiega dobrze, tylko na telefonie wywala błąd, że nie mógł połączyć.

Wcześniej miałem połączonego samsunga A7 i wszystko działało git. Teraz jest lipa.

Opublikowano
Koledzy. A ja mam professional-a bez USB i BT, ale przygotowanie instalacji pod tel. Dołożyłem mikrofon, głośnik, antenę BT Wstawiłem moduł TCU radio zakodowane pod telefon. Po włączeniu szukania nie mogę sparować. Nie przyjmuje żadnego kodu. Z tego co zauważyłem na radiu pojawia mi się nazwa bluetooth jakiego mam szukać to BMW 27369( końcówka vin) i tak powinienem go znaleźć, ale po uruchomieniu szukania w tel. pojawia mi się nazwa BMW 26860. Całkiem inna niż powinna się pojawić. Czy jest to objaw tego że moduł TCU się nie zapisał pod vin i stąd mam problem z połączeniem ?
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
U mnie Samsung Galaxy S4 śmigał bez problemu, niestety poległ po upadku ze schodów. Kupiłem teraz Galaxy A5 2017 Dual SIM. Telefon wyszukuje auto, procedura parowania niby przebiega normalnie ale na telefonie wyskakuje że nie można nawiązać połączenia, w aucie pokazuje że sparowano pomyślnie a tak nie jest, nie ma nawet tego telefonu zapamiętanego. Pewnie to dlatego że dual sim. ale wyłączałem jedną kartę zmieniałem tryby pracy sieci i nic to nie zmienia. Ktoś ma jakieś pomysły? czy tylko pozostaje zmiana telefonu?

Mój problem w sumie sam się rozwiązał. Mój telefon Samsung Galaxy A5 2017 Dual SIM dostał jakiś czas temu aktualizację androida do wersji 7, po tym zabiegu wszystko śmiga idealnie: telefon zesparowany z autem, kontakty dostępne w menu w idrive :) Jednak to oprogramowanie było problemem a nie sprzęt