Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was, prośbę mam zamiar, zamówić BMW 5 GT w wersji 3.5i poradźcie co Waszym zdaniem się sprawdza ?

Ze swojej strony , powiem że chce :

- Nawigacje Profesjonal

- Okno dachowe panoramiczne

- Stereo HiFi

- domykanie drzwi

- pakiet polski

- fotele sportowe

- tapicerka ostrygowa

i co dalej? albo co skreślić?

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano

Head Up

Komfortowy dostęp

Opublikowano

Electronic Damper Control (EDC)

Dynamic Drive

Adaptive Drive

Aktywny układ kierowniczy, zintegrowany

Automatyczne otwieranie/zamykanie klapy bagaznika

Kamera cofania

Lusterka przyciemniane automatycznie, składane

Komfortowe fotele przednie, ogrzewanie foteli przednich, ogrzewanie siedzeń tylnych

Oświetlenie ambientowe

Czujniki parkowania z tyłu i z przodu

Reflektory biksenonowe

Reflektory adaptacyjne

System nawigacyjny Professional

Bluetooth

HiFi prof

audio iPod/USB

Są to dodatki które dadzą Ci radość z jazdy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

koledzy duzo wypisali jesli cie stac bierz wszystko:).

Warto miec fotele komfortowe skora wentylowana - tak jak teraz jest czyli cieplo to czuje iz tylek sie poci wiec zaluje iz nie ma wentylacji.

co to innych systemow to jak koledzy pisza wszystko jest fajne tylko zalezy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak wiec Panowie, i Panie...za 2 miesiace, przenosze sie z czesci forum E71 do F07. Jest mi z tego tytulu bardzo milo.
Opublikowano

...no ja wiem... ta skora tez wydaje mi sie ze jest sztywniejsza niz inne tapicerki...ja poszedlbym teraz w kolor ciemnej wisni - nie wiem jak ona sie nazywa katalogowo...

kwestia gustu zawsze - srodek bedzie u Ciebie napewno wygladal poezja :cool2: ale bedzie sie brudzic szybko a jak bedziesz czesto jezdzil sam to bedziesz widzial kontrast miedzy Twoim fotelem a pasazera :oops:

Opublikowano
Powiedz jeszcze, odbyles jazde probna? Jesli tak to gdzie? Ja kontaktowalem sie z kilkoma dealer'ami w kontekscie zakupu 5GT dla krewnego i niestety nie mieli demowki...
Opublikowano
Demo car stoi w Mcarsie, wczesniej jezdzilem wersja przed liftem kilka razy i mi sie podobalo....czekalem w sumie na lift na model bylem zdecydowany
Opublikowano
Zgadzam sie w 100 % , do tej pory to bylo fajne wygodne auto ale tyl , troszke ciezki i zbyt masywny byl...teraz nabralo to wigoru
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Niestety, autko jeszcze nie dotarlo do Krakowa, ale licze ze na przestrzeni 2tyg. bedzie w moim garazu. Cos wiecej bede wiedzial dzisiaj , bo bede na premierze X5 w Mcars.
Opublikowano
Nie wiem jak w Wawie, ale w Krakowie na premierze nie bylo innych autek...wszytsko poczyscili, zeby pokazac ta nowosc.:))
Opublikowano (edytowane)

Dziś w mcarsie widziałem śliczną nowa x5 m50d czekała na odbiór z kompletem drugich kół wewnątrz... wyglądała pysznie...

Wysłane z mojego Q10

Edytowane przez arnold