Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano

Ja osobiście zaliczke zmieniłbym w zadatek , w przypadku wycofania się uczestników (jak to zwykle bywa) nie podroży to kosztów dla pozostałych :!:

I określił termin zadatkowania dużymi literami :)

• Moderatorzy
Opublikowano
Ja osobiście zaliczke zmieniłbym w zadatek

Jaka jest roznica miedzy zaliczka a zadatkiem ? :shock:

Opublikowano
W dużym uproszczeniu: jeśli ktoś sam zrezygnuje z udział w zlocie to nie moze sie domagać zwrotu zadatku.
  • Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)
W dużym uproszczeniu: jeśli ktoś sam zrezygnuje z udział w zlocie to nie moze sie domagać zwrotu zadatku.

To to samo co zaliczka. Zaliczki chyba wlasnie sa po to ze jak ktos rezygnuje to traci kase - bo jaki inny sens z takiej zaliczki ?

EDIT - doczytałem. Zmieniam :)

Edytowane przez Wlodi
Opublikowano

exide, nie masz do końca racji, też mam sentyment do lublina, ale wystarczy pojechac chocby do takiego rzeszowa i widac jaka dzieli nas przepaść.

co do toru lublin nie jest najgorzej, wczoraj nawet lataliśmy bokiem i nie zapowiada sie żeby do wiosny cokolwiek sie zmieniło - traska jest taka jak zawsze, banda z ziemi jest jedna i to tylko na najdłuższym zakręcie który żeby polecieć trzeba mieć 300ps+

http://img38.imageshack.us/img38/8832/hu9c.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

wynajęcie płyty poślizgowej 1500 zł/netto

auto do driftu z instruktorem 4500 zł

wynajęcie instruktora który przekaże cenne uwagi dotyczące jazdy rajdowej

800 zł

Wynajem auta KTM X-BOW z instruktorem 4000 zł (limit km 120)

ciezko widze tę płytę poślizgową...

Opublikowano
eeeeetam, "ładność" kazdy widzi inaczej - a "niskość" to konkret :8)
http://img38.imageshack.us/img38/8832/hu9c.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano
To ile masz centymetrów do gleby :) . Gorzej jak organizatorzy zrobią wysoki próg odkażający przed wjazdem :mrgreen:
  • Moderatorzy
Opublikowano

Z radoscia informuję iż zlot stał się Oficjalnym Zlotem Forum BMW Klub Polska :).

Jest rownież zlotem otwartym dla wszystkich serii - z zastrzezeniem ze Organizator moze odmowic wstepu autom bedacym w zlym stanie technicznym.

Opublikowano
Nie ma jakiegoś większego ośrodka w promieniu np. 100 km od Ułęża, co byśmy po zlocie kontynuowali integrację (np. przy grillu czy stole, a na pewno przy flaszeczce:) tak jak to było ostatnim razem. bo jak się każdy porozjeżdża to może nie być to samo??
Opublikowano
Nie ma jakiegoś większego ośrodka w promieniu np. 100 km od Ułęża, co byśmy po zlocie kontynuowali integrację (np. przy grillu czy stole, a na pewno przy flaszeczce:) tak jak to było ostatnim razem. bo jak się każdy porozjeżdża to może nie być to samo??

zerknij na 10 stronę ;) Zajazd Piastowski w Kazimierzu powinien nas pomieścić

Opublikowano
40 osób to chyba trochę za mało bo to w przybliżeniu 20 aut, skoro na zlocie e9x było więcej, to na tym (skoro to jest oficjalny zlot forum każdej serii) będzie więcej. Zapowiada się walka o miejsca w takim razie :mrgreen:
Opublikowano
40 osób to chyba trochę za mało bo to w przybliżeniu 20 aut, skoro na zlocie e9x było więcej, to na tym (skoro to jest oficjalny zlot forum każdej serii) będzie więcej. Zapowiada się walka o miejsca w takim razie :mrgreen:

W zajeździe piastowskim masz 64 pokoje. Zresztą nie każdy będzie chciał się integrować. Część forumowiczów przyjedzie tylko na tor. Jeśli zabraknie miejsc w piastowskim to w Kazimierzu są też inne miejsca do spania. Jeśli komuś potrzeba luksusu to może na bogato w Królu Kazimierzu ;) Każdy znajdzie coś dla siebie.

• Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)

Ja proponowałbym dla forumowiczów z smardzewic zarezerwowac juz a reszta niech sie dokoptowuje na własna reke, jak chca w tym samym miejscu.

Poprawka :duh: dla ekipy ze smardzewic i pozostałych pewnych przyjazdu :D

Edytowane przez Robi69
Opublikowano

Może jakiś wstępny zapis pokoi dla ekipy ze smardzewic, żeby nie trzeba potem się po hotelach szukać.

Mnie bardziej integracja interesuje niż tor :wink:

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Ja proponowałbym dla forumowiczów z smardzewic zarezerwowac juz a reszta niech sie dokoptowuje na własna reke, jak chca w tym samym miejscu.

Jestem za tym rozwiązaniem :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Członkowie klubu
Opublikowano

To zróbmy listę pewniaków , którzy liczą się ze stratą zaliczki jak nie przyjadą .

Wpisujemy piątek/niedziela lub sobota/niedziela i ile osób

1.Robi69 piątek/niedziela 2 osoby

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.