Skocz do zawartości

Oficjalny Zlot Forum BMW Klub Polska - 19 lipca 2014 Ułęż

Wlodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Jezeli ktoś zna osoby z listy, które jeszcze nie wpłaciły to prośba o kontakt z nimi. Po 1.06 zostana usunięte z listy. Ja niestety nie mogę się z nimi skontaktować.

Czy rezerwowaliście już nocleg w hotelu ?

Ja tak, zażyczyłem sobie łoże małżeńskie :mrgreen: :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Hotel też już zarezerwowałem, na wpłatę czekają do 20 czerwca.

Jak wyszło z grillem? Bo albo jestem ślepy albo nie ma ostatecznego info co robimy ;)

pzd

ŹLE ZROZUMIALES. OD MOMENTU REZERWACJI SWOJEGO POKOJU MASZ 7DNI NA WPLATE. DO 20 CZERWCA HOTEL TRZYMA DLA NAS PEWNA PULE POKOI. PO TYM TERMINIE PRZEPADA NAM REZERWACJA JAKO BMW KLUB.

GRILL ALBO DLA WSZYSTKICH ALBO W OGOLE. NIE POTRAFIA SIE LUDZIE ZDECYDOWAC I SLEDZIC WATKU WIEC GRILLA POKI CO NIE MA. MOZE BLIZEJ ZLOTU COS SIE WYKLARUJE.

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg

Ginie ten temat wśród Ogłoszeń. Nie wiem czy nie lepiej byłoby go podwiesić w Tematach poszczególnych serii.

DOKŁADNIE!

Dzisiaj nie mogłem znaleźć postu dotyczącego zlotu.

gdzie zapisy?

tutaj. wyślij zgłoszenie na PW do Włodiego. jak znajdziesz się na liście to wpłać zaliczkę i rezerwuj pokój w Kazimierzu (jeśli planujesz nocleg).

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Moderatorzy

Statystyka pokazuje ze w ten sposób ogłoszone tematy maja wiekszą widoczność i ilość odwiedzin.

Jak wątek był standardowo podwieszony - od sierpnia 2013 mielismy 21450 wyswietlen.

Od północy po zmianie na ogłoszenie mamy już 500+.

Zostaje jak jest.

• Członkowie klubu

A na stronie głównej nie można wcisnąć , w końcu to forumowy zlot czyli nasz forumowiczów :D

No chyba że to technicznie niemożliwe np nad seriami lub na samej górze :D

• Moderatorzy
A na stronie głównej nie można wcisnąć , w końcu to forumowy zlot czyli nasz forumowiczów :D

No chyba że to technicznie niemożliwe np nad seriami lub na samej górze :D

Pracujemy nad tym ;).

chetnie bym przyjechał ale to daleko

Skąd jestes ?:)

• Moderatorzy

Niestety nie mogę tego obiecać - byłoby to nie fair wobec innych wpłacających. :(

Jeśli będzie taka opcja to pewnie będziesz musiał się liczyć, że kwota za wjazd będzie wyższa :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.