Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sorki że się wtrącę :mad2: ale są póki co tylko 3 e46 w tym jedna M3 :D do kiedy ostatecznie trzeba dać znać bo szukam 2 miesiąc autka godnego uwagi min 328 :D i nie wiem czy się mam śpieszyć z :search: bo nie wiem czy szykować coś pod maską na najpiękniejszy silnik czy nie bo mam kilka pomysłów na to :norty: :norty:
Opublikowano (edytowane)
Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcej o zlocie? Konkretnie chodzi mi o koszta itp 12769133304_e825606817_o.gif Edytowane przez willink
Opublikowano
Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcej o zlocie? Konkretnie chodzi mi o koszta itp :)

odpal pierwszą strone postu kolego :cool2:

Back to the roots...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Czy bliżej czerwca jak już będę bardziej znał plan na wakacje będzie się można jeszcze dopisać :) ?
http://images.spritmonitor.de/773563.png
  • Moderatorzy
Opublikowano

Dopisałem się do listy bo zapomniałem o tym wcześniej :mad2:

Czy są już jakieś konkrety co do zamieszkania + integracji ?

Opublikowano

Tak sobie teraz przeliczam koszt udziału w imprezie - 200zł. - OK

Ja wraz z moim klubem robimy tam co roku impreze na 1/4 mili (ogólnopolską ) - w tym roku tez będzie ;) i jednak pieniążki zbieramy sporo mniejsze niż 200zł. Pytanie - ile chcecie mieć max samochodów? Bo jeśli 50-50 to faktycznie trzeba ok. 200zł pobierać, jeśli będzie mogło być ok 80 to koszt spokojnie można zmiejszyc do 150zł.

W tej cenie rozumiem będzie tylko wstep na lotnisko plus przejazdy na ćwiartkę ?

Jakis grill czy inne jedzenie będzie na własny koszt ? Ale na miejscu coś będzie żeby kupic? :)

Dla upewnienia : klasy na 1/4 będą dzielone pojemnością silnika tak ?

:)

Opublikowano

A moze mozna za darmo?:)

No bez jaj, wlodi to organizuje i on ustala koszta... poswieca temu swoj czas i chce aby wyszlo jak najlepiej... 200 pln to nie majatek juz nie popadajmy w skrajnosc ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

Bedzie 1/4 i Próba sprawnościowa na torze.

Cena ustalona jest na takim poziomie aby odstraszyć pewne jednostki w rozpadajacych się rupieciach dla których szczytem szpanu jest spalenie kapcia. :)

Grill bedzie na miejscu - każdy płaci za siebie i je za siebie.

Zaliczki będą do wpłacenia w kwietniu - muszę ustalić z BKP od kiedy mają być zbierane. Póki co mamy 40 osób wpisanych na forum + 166 na fb - przy czym należy pamiętać iż zapisy na zlot prowadzimy na forum i trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Patrząc na listę to na razie jest 39 a to progress do I zlotu więc jest ok , ja bym proponował nie zaliczke tylko całość , bo jak się połowa

wycofa to druga połowa będzie musiała za nią zapłacić , no chyba że Włodi :wink: wrzuci w swoje koszty :D

Co do 1/4 mili i próby sprawnościowej to chyba oczywiste jest z podziałem

do 2000 ccm

3000 ccm

powyżej 3000 ccm

z turbo - pojemność x 1,7 ale patrząc na zgłaszane auto turbo bym pominął

Opublikowano
... 200 pln to nie majatek juz nie popadajmy w skrajnosc ;)

jaki bogacz w plebejskim 316i się znalazł ;) człowieku 200 zł to przecież 6 tańców :mrgreen:

a tak na serio to jak będzie już lista zamknięta, wtedy dopiero podzieli się kwotę na uczestników i będzie wiadomo ile na głowę. Nie sądzę, że będzie to 200 zł tylko mniej, chyba, że będą jakieś vouchery w cenie na dodatkowe atrakcje np. jakaś fajna myjnia :P

• Moderatorzy
Opublikowano
Patrząc na listę to na razie jest 39 a to progress do I zlotu więc jest ok , ja bym proponował nie zaliczke tylko całość , bo jak się połowa

wycofa to druga połowa będzie musiała za nią zapłacić , no chyba że Włodi :wink: wrzuci w swoje koszty :D

Co do 1/4 mili i próby sprawnościowej to chyba oczywiste jest z podziałem

do 2000 ccm

3000 ccm

powyżej 3000 ccm

z turbo - pojemność x 1,7 ale patrząc na zgłaszane auto turbo bym pominął

Mysle ze jest wiecej niz obecne 41. Wezcie pod uwagę, iż praktycznie nikt z BKP nie jest dopisany a napewno się pojawi.

Opublikowano
Włodi dopisz mnie do listy.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Jakbyś przeczytał pierwszy post w tym temacie to byś wiedział, że cena jest uzależniona od liczby uczestników. 200 zł to pesymistyczna wizja.

No popatrz...nawet kilka razy poczytałem sobie to :D

Wiem ze to jest przybliżony koszt te 200zł i dla mnie nie ma problemu ;)

Faktycznie na razie nie ma co gadac dopóki lista otwarta i ludzie się dopisują.

pzdr

Opublikowano

PROŚBA o dopisanie do listy :norty: :twisted: :mrgreen:

klagosz - M3 E92

PS: dobrze że napisałeś na FB o sprawdzenie bo byłem pewny że jestem na liście :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano

Lista przyrasta :).

Robi co z noclegiem ? :)

Ruchy Panowie bo w kilku hotelach juz nie ma miejsc...

EDIT: Info na temat cateringu w trakcie imprezy na pierwszej stronie.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Lista przyrasta :).

Robi co z noclegiem ? :)

.

Chciałem się tym zająć swego czasu ale wszyscy to zlali że czas :twisted:

Poszukam tych namiarów - ile ma być miejsc minimum :D

• Moderatorzy
Opublikowano

30+ pokoi ? I najlepiej drugi pensjonat niedaleko. Kazimierz raczej odpada :/

Co do budowania jakichkolwiek podziałów na starą gwardię i inne różnego typu gwardię - myśle, że nie ma co robić hermetycznych grup.

Na poprzednim zlocie znali się chyba tylko pojedynczy forumowi a impreza wyszła spoko właśnie za brak tworzenia mniejszych grupek. :)

Niech wszyscy nowopoznani uczestnicy czują się dobrze.

Co do samego noclegu - być może dobrą opcją jest "najazd BMW na Kazimierz" i zameldowanie sie w różnych hotelach? Zrobilibysmy tylko wspólną rezerwacja w jakims lokalu w celu wspolnej imprezy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.