Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jaka jest różnica miedzy seryjnymi sprężynami w 320d i 330d? a może są takie same? czy jak wsadzę sprężyny z 320d do 330d będzie coś nie tak :P?
Opublikowano

zamiast odsyłać na inne strony odpowiedziałbyś sensownie. Chyba po to jest forum? Sytuacja wygląda tak że obecnie samochod ma glebe i chce go podnieść by moc bez obaw przejezdzac przez garby/krawezniki. Nie moge znalezc uzywek sprezyn 330d za to jest masa 320d.

zauwazyłem równiez ze spręzyny maja oznaczenia - paski w roznych kolorach i roznej ilosci. jakie beda najlepiej pasowac do 330d sedan?

Opublikowano
zamiast odsyłać na inne strony odpowiedziałbyś sensownie. Chyba po to jest forum? Sytuacja wygląda tak że obecnie samochod ma glebe i chce go podnieść by moc bez obaw przejezdzac przez garby/krawezniki. Nie moge znalezc uzywek sprezyn 330d za to jest masa 320d.

zauwazyłem równiez ze spręzyny maja oznaczenia - paski w roznych kolorach i roznej ilosci. jakie beda najlepiej pasowac do 330d sedan?

kolega Cie dobrze odsyla o tam mozesz sprawdzic czy sa takie same. Ale widze ze klikanie w obrazki jest za trudne dla kolegi. Tak samo jak tytulowanie watku. Tak samo jak szukanie na formu, gdzie bylo juz milion tematow o sprezynach. :duh:

Opublikowano
Również mam problem ze sprężynami w swojej e46. Oto co pokazuje realoem - Wybór odpowiednich sprężyn zależy od opcji zainstalowanych w Twoim pojeździe. Zapytaj swojego lokalnego dealera o szczegóły. Także za przeproszeniem do dupy z taką robotą ...
Opublikowano
Również mam problem ze sprężynami w swojej e46. Oto co pokazuje realoem - Wybór odpowiednich sprężyn zależy od opcji zainstalowanych w Twoim pojeździe. Zapytaj swojego lokalnego dealera o szczegóły. Także za przeproszeniem do dupy z taką robotą ...

Dokładnie. Musiałem poradzić sobie sam: kupiłem sprężyny oznaczenia to: przód 3 czerwone paski, tył 1 zółty 1 pomarańczowy/brązowy. w poniedzialek zakładam to dam znac jak siedzi.

Opublikowano
Sory za offtopa, sprężyny zakładasz do e46 330d ? w touringu? kupiłeś nowe czy używane ? :) Ja muszę wymienić z tyłu w 320i touring bo mam dwie różne ... :/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.