Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na poczatku zaznacze, że chce kupic auto. Po wstepnych analizach przeczytaniu kilku opini i sprawdzeniu budzetu, wyszło mi że pierwsze w kolejności zostanie rozpatrzone BMW 330 BMW E46 COUPE 330d 204 KM. Dlatego tutaj trafiłem, żeby zasięgnąć opini "od źródła" od ludzi ktorzy sie lepiej znają.

interesuje mnie każda opinia, od najbardziej ogólnej typu "fajne, nie bój sie kupić" do bardziej szczegółowej typu "w tych modelach czesto psuje sie ....."

Jeżeli ktoś mógłby powiedzieć co sądzi o takiej aukcji: http://otomoto.pl/bmw-330-bmw-e46-coupe-330d-204-km-C30125403.html byłbym bardzo wdzieczny.

może już po samych zdjeciach i opisie widać coś "niepokojącego".

Zastanawiam się, żeby przed podpisaniem umowy zabrać auto do ASO i sprawdzić. A może ktoś ma inne propozycje ? (może nawet innej marki) chciałbym sie zmiescic 30000 - 35000.

Dodam...

bycmoze temat bardziej pasuje do "Co sądzicie o tym BMW z ogłoszenia? Opinie na temat samochodów na sprzedaż" jeżeli tak to sory za pomyłke.

nie bardzo chce instalować gaz. Do pracy nie jeżdze autem i dużych przebiegów nie zamierzam robić. liczy sie dla mnie przyjemność z jazdy (i nie ukrywam wygląd), wiec moge wiecej zapłacić za paliwo, ale niebardzo chce wpaść w naprawy. nie wykluczam dokupienia lepszych opon, felg czy detali z wnetrza, ale nie chce bawić sie w poważne remonty.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego ten temat zdecydowanie bardziej pasuje do działu, o którym wspomniałeś :wink:

Ciekawe gdzie ten oryginalny m-pakiet :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.