Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

cześć

Poproszę o info odnośnie auta jak w tytule. Będę ją oglądał na żywo około środy więc wszelkie sugestie zanim ja zobaczę są mile widziane. Pozdr

http://otomoto.pl/bmw-540-540-gaz-m-pakiet-C29950759.html

http://otomoto.pl/bmw-540-m-pakiet-gaz-rarytas-kola-19-C30080175.html

Sory :)

za to są już dwa

Edytowane przez sebiii
Move your head and your ass will follow.........................
Opublikowano

Po fotkach tak widać, że mam odpuścić bez oglądania na żywo i przejechania się? 2 lata temu miałem takie auto i wiem na co zwracać uwagę. Najważniejsza jest strona mechaniczna a wizualnie wygląd to kwestia poboczna.

Czy może są szczegóły o których nie wiem a powinienem? :)

Opublikowano
Szczegóły są takie, że w 99% przypadków gdy ktoś ma tak zgnojone auto w środku to mechanicznie nie masz się czego lepszego spodziewać.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
strasznie zmęczona ta furka...aż żal patrzec
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano (edytowane)

W Lublinie jestem nawet 5 razy w tygodniu więc zobaczę co to za ,,RARYTAS'' :) Napiszę co i jak po obejrzeniu i jeździe.

A i zauważyłem, że czujnika w obudowie filtra nie widać...

Edytowane przez sebiii
Opublikowano
Po fotkach tak widać, że mam odpuścić bez oglądania na żywo i przejechania się? 2 lata temu miałem takie auto i wiem na co zwracać uwagę. Najważniejsza jest strona mechaniczna a wizualnie wygląd to kwestia poboczna.

Mozesz kupic, jesli masz około 15-20 tys zł na pakiet startowy. Bo zapewne tyle bedzie kosztowało doprowadzenie tego auta do przyzwoitego stanu.

Kupic takiego gniota można za grosze, eksploatowac i naprawiac... o to już jest wyzwanie dla na prawdę zamoznych ludzi.

Zobacz na początek ile kosztuja 4 opony 19 cali, bo te które są na tym aucie nadają się do śmieci... 4 NOWE dobre opony 19 cali. Przeciez chyba nie ma sensu 300-konnym autem jezdzic na używanych oponach.... używki można sobie zakładać do Matiza, a nie do 300-konnego tylonapędowca.

Opublikowano
To auto już tu było, sam się nim interesowałem ale auto miało 2 lata temu 222tkm lub dwa razy więcej.

Zapraszam do lektury viewtopic.php?f=44&t=170008&start=15

Po Twojej historii daję sobie spokój z autem. Dzięki za pomoc :cool2:

Opublikowano

Mozesz kupic, jesli masz około 15-20 tys zł na pakiet startowy. Bo zapewne tyle bedzie kosztowało doprowadzenie tego auta do przyzwoitego stanu.

Kupic takiego gniota można za grosze, eksploatowac i naprawiac... o to już jest wyzwanie dla na prawdę zamoznych ludzi.

Zobacz na początek ile kosztuja 4 opony 19 cali, bo te które są na tym aucie nadają się do śmieci... 4 NOWE dobre opony 19 cali. Przeciez chyba nie ma sensu 300-konnym autem jezdzic na używanych oponach.... używki można sobie zakładać do Matiza, a nie do 300-konnego tylonapędowca.

Wiem kolego dzięki. Moja e39 na nowych oponkach jeździła i nic nie zastąpi czy do motocykla czy do auta opon nowych. Pozdrowionka i dzięki za pomoc :cool2:

Opublikowano
Tak czy inaczej kolejny temat uczy nas, ze znalezienie w Polsce zdrowego 540i za ok. 20 tys zł graniczy z cudem... W Niemczech widziałem fajną sztukę, ale za 8500 euro... i tez idealna nie była
Opublikowano
Dobre 540 e39 kosztuje 40 tys zł.

Niestety rocznik ma tu małe znaczenie, bo z autami w tym wieku tak jest ze liczy sie stan, a nie rocznik.

40 tys zł to może troszke duzo, ale myślę że 35 tys to minimum.

Opublikowano

Zgadzam się z Mackiem E39 540 to już tylko u zapaleńców...

Aut z tym w silnkiem w dobrym stanie jest mało, reszta albo dojechane albo rozj.e.ba.ne.

Robiłem rekonesans w Hiszpanii i tam dużo jest 540 w mega stanie. Ale koszt transportu + opłaty sięgną 45000pln-50000pln za sztukę.

Opublikowano
Ale koszt transportu + opłaty sięgną 45000pln-50000pln za sztukę.

To już poziom cenowy dobrego M5 przed liftem.

Dlatego jesli mamy tyle wydac, to juz lepiej brać M5. To jednak dużo lepsze auto.

Opublikowano

Zgadzam się..

Pracuje w firmie transportowej i mógłbym załatwić lore na 5 czy 6 takich 540 to napewno obnizyło by koszt auta, ale jak miałbym wydać teraz 150000pln i później czekać. Stan wizualny i techniczny wzorowy jeśli VIN by się zgadzał to bym je brał mając w/w gotówke. Tylko później bym się bujaj bo na 3 furki pewnie znaleźli by się kupcy w cenie 40000pln-420000pln, a reszta by dzwoniła i mówiłaby Panie 30000pln moge dać bo tyle chodzą na allegro.

Opublikowano

Sprzedaż jakiegokolwiek dobrego auta w Polsce za wyższą niz srednia allegrowa cenę to droga przez mękę.

Znajdz tam 5 sztuk M5 po 6-7 tys euro (czasami bywają za tyle na zachodzie!!!) to i zarobisz i szybko kasę wycofasz!

W Polsce widziałem już eMki poniżej 30 tys zł, a my tu rozmawiamy o 540i za ok. 45 tys zł...

• 1 miesiąc temu...