Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam taki problem, kupiłem poduszki firmy meyl i potem czytałem że nie są one zbyt dobre, ale chciałbym się zapytać może ktoś montował tej firmy poduszki, a z tego co wyczytałem to firma corteko robi poduszki z hydro podstawą dla firmy lemforder i febi, a sprzedawca mówił że to są też z hydro podstawą i je zachwalał , teraz nie wiem czy je zakładać bo jeszcze mam je zapakowane i bym je oddał a w sumie chodzi mi czy mam założyć te meyle czy sobie darować .
Opublikowano
Jeśli mają hydropodstawę to możesz montować. I tak żadne poduchy nie wytłumią "katapulty" silnika przy wyłączaniu. Znajomy kupił 2 lata temu nowe poduchy LEMA i już ma zerwane od wstrząsu silnika przy gaszeniu.
Opublikowano
tylko czytałem że meyle po 2 miesiącach padną i pisali że mayle nie mają hydro podstawy , ale nie wiem czy to prawda, tak pisali dlatego chciałem śię dowiedzieć ,bo sprzedawca który mi je sprzedawał zapewniał że są z hydro podstawą, myślałem że ktoś zakładał te mayle i coś może powiedzieć . Cena jest prawie taka sama jak corteko
Opublikowano
myślałem że się coś dowiem na forum na temat tych poduszek ,ale jak nic nikt o nich nie pisze to je chyba zostawię , tylko mnie dziwi że nikt nie miał z tą firmą styczności .
Opublikowano
Kolego, większość z Nas wymieniła poduszki na Lemfordera (OEM BMW), Corteco albo Febi uprzednio weryfikując temat zakupu na forum. Jeżeli Twoje poduszki posiadają hydropodstawę to śmiało zakładaj. MHD to dobrej jakość produkty, wcale nie ustępujące oryginałowi.
Opublikowano

Łukaszu, ja troszkę inaczej doradzę ............ ;) :

- kolego jak masz możliwość to dla świętego spokoju oddaj poduszki Meyla i zdecyduj się na montaż takich co wszyscy polecamy ;) ........... .