Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A więc auto trafiło wczoraj spowrotem do serwisu, dzisiaj otrzymałem telefon że będzie wymieniany komplet wtryskiwaczy. które już zostały zamówione, jutro pewnie będą montowane, żeby auto na weekend już trafiło do mnie. CO o tym myślicie? Wymiana jakby nie patrzeć bardzo kosztowna, zdecydowanie bardziej niż sam moduł świec żarowych, i wszystkich innych propozycji które padły w poście... Pożyjemy zobaczymy, jestem dobrej myśli :)

Powinieneś być zadowolony że dostaniesz nowe wtryskiwacze :) Moim zdaniem sterownik nie miał nic do rzeczy, przecież gdyby był uwalony to serwis już by dawno by go wymienił i sprawa załatwiona.

Wtryskiwacze to kosztowna sprawa a po wymianie będziesz na pewno zadowolony a twoje problemy ustąpią :D

Dziwne ale ja napisałem to zaraz po twoim poście a dopiero teraz się pojawiło ale nieważne, ważne że usterka została usunięta :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D