Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wygląda ok, ale więcej jak 17-18 za niego nie warto dawać wg mnie, patrząc w jakich cenach są te auta w Niemczech.
Opublikowano
Na moje oko bardzo fajny. Z tym bogatym wyposażeniem to lekka przesada :wink: ale jak na 316 jest całkiem nieźle. Czarny kolor, felgi schnitzera, sportowe fotele, sportowa kierownica czy aluminiowe, szczotkowane listwy to fajna kompozycja. Niestety auta z DE mają to do siebie że same i za darmo się nie sprowadzą :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No tak, ale za 3000E-3500E już takie samochód bez problemu znajdziesz, a to daje już z zarejestrowaniem i całą resztą maksymalnie 17500 zł, więc nawet jak komuś 1000 zł za to się odpali to masz 18500 zł. A jednak kupujesz auto jeżdżące po czystych i płaskich drogach, na lepszym paliwie itd. To auto z ogłoszenia ma za to taki plus, że historia pewnie w miarę pewna i łatwiej sprawdzić czy nie miało jakichś przygód wypadkowych i stan techniczny.

Zresztą ja nie odradzam zakupu tego auta przecież. Po prostu trzeba je kupić chociaż za te 18 tys zł i będzie ok. Oczywiście po uprzednim potwierdzeniu przebiegu i stanu technicznego u kogoś kto ma pojęcie o BMW.

Opublikowano

niby tak :wink: Ja mam jednak trochę prostrze podejście tzn jadę oglądać i jak mi się podoba to kupuje, a jak nie to dziękuję sprzedawcy za poświęcony czas i tyle :wink: Raz na jakiś czas jestem w DE i to wcale nie jest motoryzacyjne eldorado jak powszechnie jest postrzegane w PL. Aby znaleść porządne auto trzeba się sporo naszukać, tym bardziej nie pozostawiałbym wyboru konkretnego egzemplarza pośrednikowi, bo co jemu sie podoba wcale nie musi mi i na odwrót :wink:

Według mnie wcale nie jest tak różowo. Jestem pewny, że mimo że nie widać tego na zdjęciach na żywo jest ogromna różnica pomiędzy egzemplarzem za 3500E, a tym za 5000-6000E. http://www.mobile.de/pl/kategoria/samochod/vhc:car,pgn:5,pgs:10,srt:price,sro:asc,mke:bmw,mdl:316,mld:316ti,frn:2003-01,frx:2003-12,ful:petrol,mln:100000,mlx:125000,pwx:88

Jeżeli znajdzie się ciekawy egzemplarz na miejscu to nie widzę sensu wyjazdu, poświęcania czasu, pieniędzy ryzykując przy tym że wrócimy z pustymi rękami :wink:

Ja bym jechał oglądać :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

za 3 koła to można kupić klozeta ale albo nie ten przebieg albo nie ten środek.dasz 4-4,5 koła import z opłatami dojdzie z 2 tysie złotych i masz 20 z hakiem.

a tutaj z tysiaka starguj jak się okaże że warty i zawijaj.

fotele nie wypierdziane, przyciski nie zachetane.

ogólnie fajny jak komuś ten motor nie przeszkadza.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mimo wszystko lepiej byłoby założyć nowy; widać, że nie zaznaczył bezwypadkowy i tu szukałby przyczyny niskiej ceny w porównaniu do egzemplarza z tematu, widać to chociażby po kierownicy, bo jest sportowa zamiast m-pakietowej, tylko dlaczego po bum nie wymienili samej poduszki :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Opcją "bezwypadkowy" można sie nie przejmować :wink: obstawiam że jakieś 95% ok 10 letnich aut miało już jakąś przygodę mniejszą lub większą za sobą, natomiast w ogłoszeniach mamy odwrotną proporcje, więc jak ktoś nie zaznaczy tej opcji strzela sobie w kolano :cool2: Ten egzemplarz ma lepszy silnik, automat, m pakiet, jest młodszy, znacznie lepiej wyposażony i tańszy. Walnięty pewnie był, ale czy to komuś odpowiada czy skreśla dany egzemplarz to już indywidualna sprawa. Takich 100% bezwypadkowych jest malutki ułamek na drogach, więc trzeba sobie zdawać sprawę że albo kupimy taki przypadkiem albo za znacznie wyższą cenę. Wybierz sobie jeszcze jakiś, zobacz 3-4 sztuki i kup ten który najbardziej przypadnie do gustu :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko to jest już handlarz więc auto mogło zostać naprawione typowo "na sprzedaż" (i pewnie tak było, bo to tanie auto) i np za pół roku rdza zacznie się pojawiać wszędzie a szpachla wychodzić przed lakier. :D