Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cena niezbyt wygórowana a nawet podgrzewane fotele ma

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAL31070JJ62923

Kod typu AL31

Typ 318I (EUR)

Typoszereg E E46 (4)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M43/TU

Pojemność skokowa 1.90

Moc 87

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF FLOCK RAUTE/ANTHRAZIT (E3AT)

Data prod. 1999-11-05

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S274A LM RAD/DOPPELSPEICHE 53 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 53

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Edytowane przez hipek721
Opublikowano

Gniezno.. :D Opis miażdży :duh:

Ale z drugiej strony, chyba nie szukasz "bezwypadku" w tej kwocie...? Jak auto zadbane, nie zostawia 4 śladów na ulicy, nie potrzeba dużo na pakiet startowy to chyba nie ma co wybrzydzać...

Opublikowano

W przebieg nie wierzę z 2005, 2006 przy odrobinie szczęścia mogą mieć takie przebiegi

jeszcze ten opis hahahaahha

stereo najlepsze

Opublikowano
Mam przed sobą DECRE z niemiec i tam tez widnieje przebieg 144 624 km robiona w pazdzierniku a z tego co wiem fałszowanie tego dokumentu nie jest tak proste jak kupienie ksiązki serwisowej na allegro. Cięzki temat mam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wrzuć skan.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jakiś saddam husejn ją posiadał.

mógł skręcić licznik przed sprzedażą i na przegląd pojechać.

oni też się w tym specjalizują.

książkę serwisową też masz?

umowa na kogo ma być?

Opublikowano

Książka serwisowa ok na bieżąco badania techniczne w aso do roku 2011 grudzien. Umowa? Na mnie.

Nie saddam husejn a Hüseyin Şahin.

Opublikowano
Książka serwisowa ok na bieżąco badania techniczne w aso do roku 2011 grudzien. Umowa? Na mnie.

Nie saddam husejn a Hüseyin Şahin.

To jego brat bliżniak :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kto jest sprzedającym?

książkę zweryfikujesz dzwoniąc do serwisu w Niemczech.

Opublikowano
Nie szprechen po Niemiecku ni hu hu :D Dowód rejestracyjny ,ubezpieczenie jest na wyżej wymienionego Pana i jest to pierwszy własciciel patrząc na dowód więc to On jest sprzedającym. Nic mi nie wiadomo o komisie z Niemiec.
Opublikowano
Nie musisz mówić po niemiecku, nie musisz nawet dzwonić. Ja jak szukałem auta to pisałem maile (po angielsku) do serwisów z książki. Odpowiedź po kilku godzinach (też po angielsku).
Opublikowano
Dlaczego kupujący nie chcą korzystać z tej najprostszej formy sprawdzenia historii auta. Przecież zasięgnięcie informacji uzródła, pozwala na uniknięcie wielu kłopotów i rozczarowań.
Opublikowano
Poleciał meil do nich o potwierdzeniu stanu licznika z 2010 roku. Jezeli odpowiedz pokryje sie z książką serwisową bedzie dobże ze stanem licznika i można byc pewnym ze jednak auto było po dzwonku sciągnięte i dlatego taka cena. Jak to sprawdzic dokładnie? Niby nic nie widac prócz prawego nadkola innego i drobnych niedociągniec przy lampie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie szprechen po Niemiecku ni hu hu :D Dowód rejestracyjny ,ubezpieczenie jest na wyżej wymienionego Pana i jest to pierwszy własciciel patrząc na dowód więc to On jest sprzedającym. Nic mi nie wiadomo o komisie z Niemiec.

JAK JEST NOWY BRIEF TO G. WIESZ O WŁAŚCICIELACH.

JEST TYLKO OSTATNI.

GDZIEŚ W SPISIE POWINNA BYĆ CYFRĄ ICH LICZBA.

NIECH MNIE KTOŚ DOPRECYZUJE BO SKLEROZĘ MAM :mrgreen:

sorry za wielkie litery ale caps się wcisnął i za dużo pisania od nowa.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ubezpieczenie jest na wyżej wymienionego Pana i jest to pierwszy własciciel patrząc na dowód więc to On jest sprzedającym. Nic mi nie wiadomo o komisie z Niemiec.

czyli umowa na Niemca?

bez pośredników?

Opublikowano
ubezpieczenie jest na wyżej wymienionego Pana i jest to pierwszy własciciel patrząc na dowód więc to On jest sprzedającym. Nic mi nie wiadomo o komisie z Niemiec.

czyli umowa na Niemca?

bez pośredników?

Umowa na pewno na handlarza , inaczej musiałby podrobic podpis na umowie w razie gdybym kupił a to juz łapie sie pod paragraf .

Opublikowano

Auto wygląda niezle jak na swoją niską cenę.

Przebieg śmiesznie niski. Ja swoją e46 z tego samego roku sprzedałem niedawno z org. przebiegiem 200 tys km. A przez 5 lat posiadania zrobiłem nią 29 tys km. :) ile jest takich aut? dużo więcej jest takich które robią 20-30 tys km rocznie. Gdybym jezdził 20 tys km rocznie a nie 6 tys km rocznie, to dzis moje auto by miało 271 tys km. I uważam że to byłby niski przebieg jak na e46 z tych lat. Rozmawiamy oczywiscie o autach benzynowych.

Swoją z 1999 roku kupowałem w 2008 z przebiegiem 171 tys km - i uwierzcie mi, że juz wtedy (5 lat temu) był to bardzo niski przebieg, niemal niespotykany w e46 z tych lat. Pomijam auta które mialy na blacie 150 tys km, ale na pierwszy rzut oka wyglądały na 300-400 tys km.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Więc... Uderzyłem do goscia z czujnikiem grubosci lakieru i po sprawie... Podejżana prawa strona robiona i szpachlowana, kielichy też lekko pociągnięte szpachlą i najważniejsze, prawa podłużnica 450 na budziku pokazywała. Reszta igła, stan licznika potwierdzony przez ASO w niemczech tylko ten dzwon :?
Opublikowano
Więc... Uderzyłem do goscia z czujnikiem grubosci lakieru i po sprawie... Podejżana prawa strona robiona i szpachlowana, kielichy też lekko pociągnięte szpachlą i najważniejsze, prawa podłużnica 450 na budziku pokazywała. Reszta igła, stan licznika potwierdzony przez ASO w niemczech tylko ten dzwon :?

starguj do 8 i bierz ją

Opublikowano

Jesli stan licznika prawdziwy, to chyba auto godne uwagi. Jesli zrobione porządnie.... za tę kase o lepszą e46 będzie trudno. Większosc bedzie miałą 300-400 tys km i mnóstwo rzeczy do poprawki.

A niski przebieg dobrze rokuje na przyszłość.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...