Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakub-dziękuję za dobre słowo-jedyny człowiek który normalnie się wypowiedział

mnie za pierwszym raze jak zobaczyłem to auto też to drewno przeraziło-a jak niemiaszek powiedział ile za to zapłacił to klepnąłem go w ramię mówiąć żeby się nie obraził ale chyba go pogięło.ale on tak lubi.

jakub powiem ci że jak się opatrzysz to to drewno wogóle nie przeszkadza , a już wogóle w nocy przy oświetleniu ledowym nadaje ciekawą barwę wnętrza i nie jest nudno.napewno w taki czy inny sposó jest wyjątkowe w środku.

co do fotek to masz rację -muszę popracować nas techniką fotografowania.aparat też kiepski a fotki prócz zmniejszenia rozmiaru nie zostały podane obróbce. a i samo auto też nie polerowane.

Opublikowano

Kolega zmienił chociaz datę także nie ma co go od razu skreślać.

Nie wiem przecież jakie miał zamiary tak naprawdę.

Ale z drugiej strony osobiście to nawet znajomym handlarzom nie do końca ufam

Opublikowano
Kolega zmienił chociaz datę także nie ma co go od razu skreślać.

Nie wiem przecież jakie miał zamiary tak naprawdę.

Ale z drugiej strony osobiście to nawet znajomym handlarzom nie do końca ufam

hipek -dziękuję

każdy, kto kupuje auto powinien go sobie jak najlepiej sprawdzić-ja również przed zakupem auta w niemczech sprawdzam te samochody po nr vin,po wyposażeniu,w serwisie ,powłokę lakierniczą oraz bezwypadkowość itp.

oczywiście zdarzyli mi się klienci, którzy obeszli auto do okoła i położyli kasę na maskę-może napalkeńcy albo moje auto było najładniejsze z tych które wczesniej oglądali.ale jeszcze nikt kto kupiłodemnie auto nie zarzucił mi że coś zataiłem,albo że ma z nim jakieś problemy,wręcz przeciwnie posyłają mi swoich zanjomych bym im coś ciekawego sprowadził.

hipek jak do 15 tego sierpnia nie kupisz auta to postaram ci się jakoś pomóc

uruchomię swoje kontakty w niemczech i może ci coś sprowadzę ciekawego-napisz jakie masz oczekiwania,na jakim wyposażeniu ci zależy

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to raczej mój ostatni wpis bo nie wiem czy ma w ogóle sens tu cokolwiek pisać.

:cool2:

i tak trzymać.

reklama z tego co mi wiadomo jest płatna na forum :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
jakub-dziękuję za dobre słowo-jedyny człowiek który normalnie się wypowiedział

Normalnie czyli dobrze dla Ciebie????

Bo jak ktoś chwali to jest normalny i jest :cool2: A jak ktoś zwrócił uwagę na rok czy listwy to już obraza majestatu :duh:

To nie jest kółko wzajemnej adoracji gdzie będziemy się chwalić i lizać po d.....

Chcesz się pochwalić - dział galeria czeka. Chcesz sprzedać to jest dział giełda

Wrzucasz auto do oceny to licz się z tym, ze w momencie zostaną wyłapane wszelkie nieścisłości.

Chyba moderator powinien tu zajrzeć

Opublikowano

hej witam wszystkich...

a ja powiem tak- fakt faktem nie ten dzial jesli chodzi o sprzedaz auta

ale jesli chodzi o pana bmw-hunter to kupilem od niego auto bmw e60 i jestem zadowolony z pojazdu jak i z relacji kupujacy-sprzedajacy jak dla mnie jeden z nielicznych uczciwych ludzi , wiem za co place i jest moziwosc wyboru nic na musss

to oczywiscie moje subiektywne zdanie

pozdo