Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=3407563228

Witam

Szanowni koledzy,zawsze ktoś z kupujących na forum pytał opinie na temat moich aut które sprowadzam.Tym razem sam podsyłam wam link. W aucie naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Sprawdzajcie, opiniujcie i polecajcie. Zapewniam że wszystkie informacje zawarte w moim ogłoszeniu są prawdziwe.

W razie pytań proszę dzwonić 602 496 357 lub pisać na maila: [email protected]

p.s. zanim ktoś napisze że "pewnie książka serwisowa jest dorobiona bo auto ma za mały przebieg" to niech łaskawie najpierw wykona tel do BMW i to sprawdzi :)

Zapewniam że to auto ma faktycznie tyle (142000km) i chętnie pojadę z klientem do serwisu by to potwierdzić.

Pozdrawiam

WBANJ91020CR68764

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zanim temat poleci do kosza, dam Ci przyjacielską radę jak liczysz na "dobre słowo" na temat swoich aut na forum - nie kombinuj z rocznikiem, to auto to rocznik 2005, a nie 2006.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znacząco zmienia zakres wyszukiwanych ofert 'po roczniku'.
Opublikowano

ja to bym wpisał na Twoim miejscu rocznik 2007 - bo model był taki do 2007 - wiec produkcja 2005 zarejestrowany w 2006 a model 2007 :mad2:

Nie wiem jak to jest możliwe, może gorsze materiały w e61:))), ale w moim e91 nie widać wogóle zużycia fotela (czarna skóra też - przebieg prawie 180tyś) - a tu jednak jest pozagniatany i wyświecony(czyt. widać zużycie)... pewnie gruby niemiec nim jeździł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz pewnie skórę dakota tu jest skóra nappa, cieniutka , miękka i wylicowana jak papier, róznica w zużyciu jest ogromna, z tym rocznikiem faktycznie kaszanka jak na reklamę w forum BMW :cry:
Opublikowano
Uszczelka drzwi przetarta przy takim małym przebiegu,ja w mojej e 39 miałem też przetartą tylko że ona miała 380 tyś.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

uszczelka to też zawsze zagadka.

kiedyś kupiłem z przebiegiem 90 tysi i była wytarta.

po prostu ktoś po słupku wsiadał i się ocierał :mrgreen:

do założyciela tematu.

podsyłać to możesz anonimy do dzielnicowego.

ogłoszenia samochodowe o sprzedaży zamieszcza się nie w tym dziale.

a to :?:

S4M3A INTERIEURLEISTE ALU CUBE PURE Listwy wewnętrzne Alu Cube Pure

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

się udziela.

użyj trochę szarych komórek.

bmw-hunter Posty: 7 Dołączenie: 27 Maj 2013

później kupują coś od takiego uznanego "forumowicza' od spinki za 5zł do auta włącznie i płacz że przekręt jakiś albo nic nie doszło.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

jak to auto ma tyle km ile pisze sprzedajacy, to albo nie wie ile ma faktycznie, albo klamie w zywe oczy. fotel i uszczelka mowia somo za siebie(no chyba ze jezdzil nim inwalida wazacy 150kg, ktory wsiadajac i wysiadajc obcieral sie o co popadlo :mrgreen:) mam w jednym aucie 280tys i uszczelka jest jak nowa, w drugim 215tys i tez nie ma na niej sladu, tak samo fotele, ale mam inna skore

co do tej mebloscianki zamiast listew alu na kokpicie, drzwiach i tunelu srodkowym to moze sprzedajcy sie wypowie- wypadek, pozar, zniszczenie?

acha i jeszcze jedno- za duzo tych zapewnien :mrgreen:

Opublikowano
się udziela.

użyj trochę szarych komórek.

bmw-hunter Posty: 7 Dołączenie: 27 Maj 2013

później kupują coś od takiego uznanego "forumowicza' od spinki za 5zł do auta włącznie i płacz że przekręt jakiś albo nic nie doszło.

Nie do końca jasno się wyraziłem.

Mój błąd. A nawet jeśli bym chciał kupić to bym sprawdził auto.

Ale też nie ma co oczerniać póki się nie obejrzy :nienie:

Opublikowano
Coraz więcej osób rejestruje się tylko żeby sprzedać swój samochód(y) Inny pisze pózniej, że chce kupić auto od "forumowicza" Poza tym nie jest to dział na tego typu ogłoszenia bo jak to będzie wyglądało, jak każdy zacznie tutaj zachwalać swój towar.
Opublikowano
J tam w cuda nie wierzę.....przebieg musi być większy niż wskazuje sprzedawca.....przecież stan tych siedzień aż się rzuca na oczy :shock: :shock:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

A ja proponuje żebyś się nie witał tylko stąd bujał - to kolejna Twoja wtopa... Nie jesteś wiarygodny.

Skąd wiesz, że robił równe 20tyś rocznie? Jeździłeś z nim? Skąd wiesz, że ma 3 auta. Ja moge powiedzieć, że mam 7 fur bo tyle czasem stoi pod domkiem na wspólnym parkingu...

Nie psuj tego forum, bo przez takich ludzi jak Ty forum traci wartość - niemówiąc już o ludziach, którzy tutaj "pracują".

P.S. 20letni ulubiony fotel babci lepiej wygląda niż te 7 letnie "taborety".

Opublikowano

Witam Szanownych Kolegów "Krytyków"

rocznik już w ogłoszeniu jest poprawiony na 2005 !

Niemca osobiście znam bo już drugie auto od niego kupiłem i wcale nie był to 120kg facet ale po prostu wysoki gość około 195cm

Siedzenie ma normalne ślady użytkowania i nie jest wytyrane -skóra jest zupełnie inna -cielęca, bardziej delikatna, a nie gruba świńska !!

owszem uszczelka jest przetarta -ale panowie to nie jest wyznacznikiem przebiegu. Żeby nie rzucać słów na wiatr to poważnemu klientowi, który przyjedzie z daleka zobaczyć to auto i umówi wizytę w serwisie BMW celem potwierdzenia jego przebiegu oddam pieniądze za paliwo jeżeli przebieg będzie inny niż na liczniku!!!

Panowie to jest ORYGINALNY PRZEBIEG tego auta !!!(foto książki serwisowej w galerii pod opisem)

Ja szanuje swoje nazwisko i dobre zdanie o mojej firmie.

auto zarejestrowałem ponieważ polecę nim na Chorwację-a nie mam na ta chwilę nic tak wygodnego i szybkiego.

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i opinię-szanuje to, ale błagam nie piszcie bzdur bo to o was samych świadczy.

Przyjedź zobaczyć auto na żywo, posłuchaj silnika,sprawdź jak działa skrzynia, sprawdź auto w serwisie a potem się wypowiadaj !!!

wszystkie informacje w ogłoszeniu są prawdziwe!

p.s. do tajger-a chciałbym zobaczyć twoje auto...widzę że chamskie odzywki to twój sposób na życie, mam nadzieje że nie masz żadnych kompleksów...

Opublikowano
Nikt nie będzie twojego auta oglądał. Sam się wchrzaniłeś do tego działu ze swoim towarem, więc wysłuchałeś tego i owego. Nie było też zapytania potencjalnego kupca, więc łamiesz regulamin tego forum, miejsce na tego typu ogłoszenia jest w innym dziale. Więc zmień trochę ton swoich wypowiedzi.
Opublikowano

kolego bmw-hunter:

jakies wyjasnienie co do pozmienianych listew z alu na drewno w calym samochodzie?

Opublikowano

p.s. do tajger-a chciałbym zobaczyć twoje auto...widzę że chamskie odzywki to twój sposób na życie, mam nadzieje że nie masz żadnych kompleksów...

Jak chcesz porozmawiać o moich kompleksach to zapraszam do Szczecina.

Co do tego czym jeźdże to niech Cię to nie interesuje, ale jesli Ci to potrzebne to jeżdże E32 z 1989roku, bo cenie sobie klasyke. Auto będzie odrestaurowane i dostanie żółte blachy. Gwarantuje Ci, że będzie prawdziwsze niż sprzedawane przez Ciebie e60/e61.

Stwierdzam że rzucisz, że to nie wyczyn mieć E32 to powiem tylko, że jesteś w błędzie. Dorzuce tylko, że czekam na nowe auto salonowe - a odrestaurowanym E32 będę poruszał parę razy w roku.

Chamskie odzywki możesz dopiero poznać.

Szacunek należy się tym, którzy są uczciwi. Na siłe chcesz się identyfikować z forum, a zrejestrowałeś się 2 miechy temu. Ponadto bełkot z rocznikiem jest najlepszy 2005 rocznik 2006. 2005 to 2005 - a jak nie umiesz tego ogarnać to proponuje skończyć podstawówke wieczorową.

Skoro tak znasz tego niemca to napisz co zrobił z listwami? Czy znajdziesz na to kolejną ścieme? Nie sądze, że ktoś zrezygnował listew, które wyjechały z fabryki na rzecz tych, które wyglądają jakby wyjechały z fabryki mebli z Goleniowa. Chyba, że przerzuciłeś sobie do swoich e60?

Dla mnie jesteś takim samym handlarzem oszołomem jak Ci z Wolsztyna czy z Sochaczewa. Bełkot z rokiem + listwy + przebieg, w który ja osobiście nie wierze. Książke masz, ale ostatni wpis jest z 29.03.2012 a teraz mamy lipiec 2013 - minęlo 17 miesięcy (dałem sobie szanse liczyłem od kwietnia - a nie od marca - sam dobrze to znasz 23.09.2005 model 2006), przez ten czas mogło się dużo wydarzyć. Dodam tylko, że wpis skończył się w 2012 roku na około 124tysiącach km i tylko w to jestem w stanie uwierzyć.

Jeśli tak bardzo jesteś oburzony wpisami to nie wrzucaj tu swoich aut. Dobrze to wygląda jak o auto pyta kupujący a nie sprzedający. A w praktyce miało to wyglądać tak, że przyjeżdża kupiec ogląda, a Ty go czarujesz: " no wie pan rzuciłem linka z autem na forum BMW, i wszyscy tam byli zachwyceni". TYM RAZEM TO JEST STRZAŁ W KOLANO.

Złotoustny kariery jeszcze na tym forum nie zrobił. Więc uważaj bo Ciebie też to może spotkać.

Opublikowano

szanowny pnie tajger

celowo wrzuciłem ten mój link z ogłoszeniem w ten dział bo chciałem zobaczyć jak posiadacze bmw,i wielbiciele marki podejdą do tego tematu,gdyż jestem w 100% pewny za ten samochód ,znam jego poprzedniego właściciela (również wielbiciela bmw) a auto ma pełna historię.

nigdy nic pan ode mnie nie kupił...nigdy nawet pan słowa ze mną nie zamienił i nawet na żywo żadnego auta pan nie obejrzał a oczerniasz pan publicznie że jestem "nie uczciwy" że niby "podstawówkę mam wieczorowa porą skończyć" nazywasz mnie "oszołomem" .trochę kultury człowieku.

a propos listew: Niemiec, od którego kupiłem miał po prostu taki kaprys by sobie to zmienić- gdyż mu się takie listwy podobały. płacił za auto kupę kasy, skonfigurował bmw na max i stać go na to nawet gdyby były te listwy wysadzane diamentami.listwy są dokupione później w serwisie i przez serwis również założone- za 3 tygodnie będę się z nim widział ponownie i obiecał dać mi te oryginalne alu cube.co do tego czy to drewno się komuś podoba czy nie -nie dyskutuję- osobiście wolałbym ciemno brązowe.

cytat:" Książkę masz, ale ostatni wpis jest z 29.03.2012 a teraz mamy lipiec 2013 - minęlo 17 miesięcy "sprowadziłem kilkadziesiąt bmw i jeszcze nie widziałem że sprzedający zrobił serwis i nie jeżdżąc autem od razu je sprzedawał.

co do modelu to widzę panie tajger że w bmw to mało biegły pan jest-więc możne ja coś panu uświadomię: w rocznikach od 2003-2005 do września kluczyk był normalny (stary) a po wrześniu kluczyk już jest cały plastikowy a zapalanie jest na guziku start-stop w desce rozdzielczej,jest również nowy soft w i drive i małe modyfikacje przy osprzęcie silnika. zabiegi te potocznym językiem nazywają pół liftem i są wprowadzane i testowane w bmw po to by przy pełnym lifcie który miał miejsce od 03-2007r były wytestowane i w pełni sprawne.

co do dalszej pana wypowiedzi to nigdy nie zasłaniałem się opiniami forum podczas sprzedaży -link wrzuciłem z czystej ciekawości i za niedługo go usunę.

z całym szacunkiem dla innych kolegów forumowiczów -przyjmuję wasza krytykę-również pana chamskie odzywki panie "tajger" .

to wszystko uświadomiło mi przykry fakt , że w Polsce nawet gdybym nowe auto postawił do opiniowania to i tak zostanie skrytykowane przez tzw HEJTERÓW.

życzę wszystkim forumowiczom by nie spotkali się nigdy z takimi śmiesznymi opiniami i chamskimi odzywkami które mnie spotkały bo i wasze auto możne tu trafić. a panu tajgerowi mimo wszystko życzę dużo radości z nowo zamówionego auta (mam nadzieje że to nie będzie kia) oraz szybkiej realizacji projektu E32. szacunek kultowy wóz.

pozdrawiam

to raczej mój ostatni wpis bo nie wiem czy ma w ogóle sens tu cokolwiek pisać.

Opublikowano

A mi się podoba to auto.

Oczywiście to drewno do Mpaku pasuje jak gumowce do Jaguara....ale tu można wrócić do VIN.

Zrób korektę lakieru...albo nie fotografuj w pełnym słońcu.