Skocz do zawartości

Oklejenie e91 cena,firma itp

Wiktor92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na forum jest kilka tematów ale nie do końca mnie satysfakcjonują .

Zamierzam okleić całe auto na biało . Jestem z trójmiasta i szukam dobrej firmy która zrobi to fachowo ale też w dobrej cenie . Zadzwoniłem do firmy oklejanieauta.pl i powiedzieli mi 5 tys. Jeśli takie ceny wchodzą w grę to raczej sobie odpuszczę . Na forum ktoś pisał że robią to od 2-4 tys . Może ktoś już to robił i może polecić jakiś warsztat ? Dodam że często podróżuje po polscę więc można podawać wszystkie sprawdzone firmy ( te nie sprawdzone mogę sobie sam odszukać w googlach) . Jeśli ktoś już coś takiego robił to proszę o wypisanie wad i zalet takiej operacji. Pozdrawiam Wiktor

• Moderatorzy

Jeżeli jeździsz po całej Polsce to jedź do firmy http://www.moto-spa.com.pl a wszystkie zapytania możesz kierować na priv do kolegi KoKoS.

U niego robił między innymi Klagosz, nie tylko obklejał auto ale i inne fajne rzeczy, np. obszywanie listw wewnętrznych itp, firma pod względem jakości na wysokim poziomie :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
na necie widzialem filmik jak pod karcherem ten plastidip odpadal. Wydaje mi sie ze naklejka jest wytrzymalsza niz guma w sprayu.

🙃🙃

Ja miałem w mazdzie zrobiony dach i maske przez 7 mc w zime. Myje auto 2 do 3 razy w tygodniu i nic nie odchodziło. A jak mi sie znudziło to nie było takie łatwe do zerwania. A pozatym firma daje jakąś gwarancje na robotę. Pozatym jeżeli ktoś robi dobrze i nakłada pare warstw to niema bata zeby odpadło.ale to twój wybór. Daj znać jak zrobisz i za jaka cenę udało sie.pozdrawiam

A to może ja tylko pytanie zadam:

Jeżeli auto posiada jakies drobne skazy lakiernicze typu odprysk po kamieniu, jakaś niegłęboka rysa, to czy ta foli uwydatnia tą wadę czy może w małym stopniu ją maskuję?

Bo jak tak się zastanawiam to chyba bez szpachli pod to by się nie obyło ? :/