Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, jeśli nie to z góry przepraszam. Chodzi mi o przednie światła przeciwmgłowe, ponieważ w swoim beemwu mam tylko tylne światło (jeden przycisk zamiast dwóch) czy jest możliwość podłączenia przednich halogenów, jeśli tak czy trzeba rozbierać cały samochód czy nie ? pozdrawiam
Opublikowano
Pewnie że można . Musisz kupić cały przełącZnik od swiatel z dwoma przyciskami . Wiązkę okablowania najlepiej oryginalną . Pamiętaj że trzeba ją również wpiąć do skrzynki z bezpiecznikami . Same okablowanie łatwo się puszcza w tych samych tunelach co do swiatel standardowych . WystarcZy uchylić parę plastikow . Co innego oczywiście wszystko to że sobą zgrać pod względem elektrycznym ......
Opublikowano
Czyli jednak nie tak dużo jak sie wydaje :P a powiedz mi co w samochodzie trzeba 'rozebrac' zeby to wszystko poprzeciagac i popodlaczac ?
Opublikowano

Już wielu chciało je dołożyć ale przewaznie na pisaniu się kończy.

Te światła nie są potrzebne. Ja mam i może tylko trzy razy ich używałem a żyje w kraju słynącym z mgieł. Poza tym nie zauważyłem jakiejś znaczącej poprawy widoczności. Chyba że chcesz na nich jeździć niezależnie od pogody - takich pajaców nie brakuje.

Na twoim miejscu pomyślałbym nad czymś bardziej przydatnych np xenony, pdc.

Ale jak sie uprzesz to możesz założyć. W module trzeba zmienić przebieg i vin - o ile przeszkadza ci mała kropka na liczniki. W poliftach chyba trzeba zdjąć zderzak aby zamontować światła i pociągnąć kable do skrzynki bezpieczników i włożyć przekaźnik. Kabel od modułu do przekazania już jest. W EBA jest szczegółowa instrukcja.