Skocz do zawartości

e60 530i Mielec WBANA71090B601533 nie polecam

Rekomendowane odpowiedzi

http://otomoto.pl/bmw-530-C29815690.html

Witam, podjechałem zobaczyć te super autko w stanie idealnym. Gościu twierdził przez telefon, że jedne drzwi były polakierowane okazało się, że jedne były w orginale, reszta cały samochód polakierowany i to gdzieś w stodole, zacieki i tp i td. poza tym niemal na każdym elemencie jakieś skazy. Ogólnie całe auto do malowania powtórnego. Zawieszenie niby ok ale to tak tylko po przejechaniu się, nie sprawdzałem dokładniej, silnik niby ok, skrzynia- świeży olej niemal kapał po obudowie, nie wiem co może być przyczyną. Środek auta jakby miał co najmniej 300tyś.(kiera fotele) W ASO niby ostatni przegląd w sierpniu 2012 przebieg 172 tyś. a w książkach co innego pisze..W ks komedie bo chyba 07.2011r.wpisane 162tyś a póżniej wpis tak wygląda: 21.1.2012 168tyś

WBANA71090B601533

Edytowane przez młody31

Najpier przeczytałem Twój wpis a później wszedłem na aukcje. Wiedziałem, że ta "igła" nie będzie kosztować więcej niż 40tyś i się nie myliłem. Trzeba było podać link i byśmy Ci na wstępie odradzili. Czegos spodziewasz się, za auto w tej cenie.

Z taki hajs kupisz e39 w mega stanie, ale nie e60.

Pewnie Dlatego cena średnia

Tylko ja taki naiwny jestem

Swojego passat 2003 1 wł. kupiony w salonie Pl 230 tys przebiegu wystawiłem za 15tys

Nie uważałem że to mało bo auto było zniszczone w środku zawieszenie do wymiany, zbierzność, maglownica ogólnie miotało nim jak szatanem i kilka drobnych rzeczy.

Problemu żadnego nie miałem ze sprzedaż( nawet za szybko poszedł)

Marny handlarzyna wystawił go raz za 21 potem coś ponad 20 i tyle śladu po nim.

Oczywiście nie wiedziałem że to handlarz

Dziwne że przebiegu nie poprawił ale auto opisane jako igła a powiem szczerze że jeśli ktoś był typowym laikiem i handlarz nic nie naprawił to współczuję

• Zasłużeni forumowicze
Jakby gość w c..uja nie walił przez telefon to bym pewnie nie pojechał, poza tym wyceniać to sobie można tu np. strucel taki http://otomoto.pl/bmw-525-2-5i-C25995435.html

Skocz do kasy stewczyka i przyjedź po moją 2lata młodsza i droższa o 20tys jesli okaże się że miała lakierowane powtórnie choćby 10cm blachy czy zderzaka oddam Ci ją gratiss :!: to samo się tyczy przebiegu, tak jak ktoś napisał wcześniej, 40tys tak ale na wzorowe e39 530i ale nie na e60 530i :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Skocz do kasy stewczyka i przyjedź po moją 2lata młodsza

widać nie zły burak tu z ciebie wyłazi koleżko, tak trzymać :cool2:

Przestań sie wypłakiwać na forum że za 40tys nie możesz kupić pewnego 530i e60 nikt Ci tutaj nie zaradzi na Twoje wodogłowie! :mrgreen: Nie wypisuj dwóch takich samych postów pod sobą, żal miejsca na serwerze, rozumiem że się niezdrowo podnieciłeś ale naucz się panować nad sobą jelonku. :8)

Skocz do kasy stewczyka i przyjedź po moją 2lata młodsza

widać nie zły burak tu z ciebie wyłazi koleżko, tak trzymać :cool2:

Przestań sie wypłakiwać na forum że za 40tys nie możesz kupić pewnego 530i e60 nikt Ci tutaj nie zaradzi na Twoje wodogłowie! :mrgreen: Nie wypisuj dwóch takich samych postów pod sobą, żal miejsca na serwerze, rozumiem że się niezdrowo podnieciłeś ale naucz się panować nad sobą jelonku. :8)

bez komentarza chłopaku to zostawię

Ale on wszedł na forum ,żeby wylać żale że nie stać go na porządne e60 ,a nie pyta nas o poradę.

Pomijając te wszystkie wasze idiotyczne chamskie uwagi w ogóle nie związane z samochodem, fakt faktem nie polecam tej 530i. Mam nadzieję, ze Ci którzy mieli się wybrać obejrzeć te autko będą mieli na uwadze co napisałem o tym struclu, pozdrawiam :wink:

W tej budzie siedzi stary poczciwy silnik M54 (231PS), więc lepiej kupić zadbane e39.

I ja bym się wyłącznie tego trzymał.

Dla mnie silnik to 90% auta, więc w tym przypadku cena jest zawyżona o 20 tys. :)

• Zasłużeni forumowicze
Panowie to auto ma 10 lat!!! To ile ono powinno kosztować 50, 60, 70 tys...

Już bez przesady z tymi cenami.

PS: Tekst z kasą Stefczyka był trochę poniżej pasa.

Mam rozumieć że Ty swoje auta oddałeś gratiss bo miały odpowiednio 24 i 23 lata :?: Wejdź na portale wiesz jakie i sprawdź sobie ile kosztuje zdrowe dziesięcioletnie 530i z "ceratą" na fotelach dolicz mądre polskie opłaty i transport, wtedy od nowa podyskutujemy. Ani Ty ani Ja nie ustalamy rynkowych średnich cen danego modelu ale jeśli ktoś chce bezwypadkowe i dobrze wyposażone 530i e60 (że o prawdziwym przebiegu nie wspomnę) to szukając jej w cenie 40tys jest delikatnie pisząc naiwny. Zawsze można kupić taką w polsce jak ta z linku ale wtedy nie ma co majaczyć o jej stanie za to relacja cena/rocznik jest zgodna z "polskim" myśleniem.

Bez takich przytyków proszę. Za ile i jakie auta miałem to moja sprawa - ja Twoich nie komentuje. Ale dla Twojej wiadomości, trochę wody w Wiśle upłynęło odkąd je sprzedałem. Nie każdego jest stać na młode roczniki, a i nie każdy ma ochotę zapożyczać się w kasie Stefczyka.

• Zasłużeni forumowicze
Pakito widziałeś auta 320SI szczególnie te stare? chyba nie ma tam nic do komentowania raczej do podziwiania, a umówmy się w Polsce nie ma zadbanych 530i ani e39 ani e60 mowa tu o autach z silnikiem M54, a jeżeli są to nawet nie zdążą zostac wystawione na allegro

• Zasłużeni forumowicze
Bez takich przytyków proszę. Za ile i jakie auta miałem to moja sprawa - ja Twoich nie komentuje. Ale dla Twojej wiadomości, trochę wody w Wiśle upłynęło odkąd je sprzedałem. Nie każdego jest stać na młode roczniki, a i nie każdy ma ochotę zapożyczać się w kasie Stefczyka.

Ale proszę śmiało komentuj, po to je tutaj pokazuje, nie zrozumieliśmy się, Ja właśnie w poście wyżej chciałem dać Ci do zrozumienia że nie ważne ile BMW ma dla mnie lat a im starsze tym dla mnie bardziej wartościowe, dlatego daleki jestem od wytykania Tobie i innym rocznika ich aut, trzeba tylko znać proporcje cena/stan samochodu, to Ty napisałeś że jak ma 10lat to ma kosztować tyle albo tyle... Rozumiem Cię że szukasz teraz auta i chcesz kupić jak najtaniej, każdy chce tak samo i wyobraź sobie że też to rozumiem. Zdziwiło mnie tylko Twoje (jako stałego bywalca forum) takie podejście do tematu ale nie chciałem żeby to wyszło tak agresywnie tym razem :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.