Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

A wszystko zaczęło się od wstąpienia do Klubu w 2006 roku hehe... :norty:.

Specjalne podziękowania dla mojego nauczyciela Andrzeja 540 :cool2:.

1. Załuż

2. Jahodna (Słowacja)

3. Limanowa

4. Sopot

Pozdrawiam

Rafał F.

• 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

5. Banovce (Słowacja)

Onboard - uwaga brzydkie słowo hehe... :roll:

Pozdrawiam

Rafał F.

• 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Chetenie bym przyjechal i kibicowal tylko to strasznie daleko :(

Wiem Andrzej, zdaję sobie z tego sprawę. Wszędzie kawał drogi :(. Najbliżej Limanowa i Korczyna ale to i tak ponad 300 km w jedną stronę.

Pozdrawiam

Rafał F.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Fedowaty - po prostu zuch :D

Panie Prezesie, wnioskuję o jakiś kibiców Klubowych na dwie ostatnie rundy Mistrzostw Polski w Korczynie :modlitwa: :mrgreen:.

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano (edytowane)

Gratuluję :) to pewnie jak spełnienie marzeń co ? a przynajmniej w jakiejś części :) zawsze warto dążyć do celu życzę dalszych sukcesów :)

Sprawdź! najlepsza kancelaria kraków

Edytowane przez MargotWroc93
  • 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

7. Korczyna

W niedzielę udało się wymęczyć 16 miejsce w generalce :mrgreen:

Pozdrawiam

Rafał F.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Na stronie GMSP.pl nie ma żadnych regulaminów ani nic. Wie ktoś może gdzie jest jakieś info o tych rajdach?
Opublikowano
To sa wyścigi nie rajdy. Co chcesz wiedzieć?

Wszystko :) Przede wszystkim jaki to koszt startów, jak auto trzeba przygotować i czy trzeba mieć licencję czy cos? Z tego co gdzieś trafiłem na jakiś przeogromny regulamin z PZM to było chyba 24 strony + ciągłe odnośniki do FIA, przez co nic się nie dowiedziałem.

• Moderatorzy
Opublikowano
Trzeba miec licencje, wyposażenie i ubranie z homologacja itp. Start M3 we wszystkich rundach w sezonie przy mega cieciu kosztow, bez dzwonow i awarii to min. 50 tys zl
Opublikowano
Trzeba miec licencje, wyposażenie i ubranie z homologacja itp. Start M3 we wszystkich rundach w sezonie przy mega cieciu kosztow, bez dzwonow i awarii to min. 50 tys zl

A nie ma tego gdzieś po ludzku rozpisane, jak się przygotować? Licencja zdobywana na KJSach?

Opublikowano
Super dzięki, może uda mi się to ogarnąć na przyszły sezon, jeśli finansowo się wyrobię wraz z innymi projektami.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.