Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-530-d-m-pakiet-manual-igla-C29096194.html

o To link

Może ty razem ktoś się odezwie???

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBANR71070CP91464

Kod typu NR71

Typ 530D (EUR)

Typoszereg E E60 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M57/T2

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor CARBONSCHWARZ METALLIC (416)

Tapicerka LEDER DAKOTA/ROTORANGE (LCRK)

Data prod. 2006-03-31

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S2NPA M LM R. DOPPELSPEICHE 135 M NOTLAUF Obr. BMW ze st. le. M podw. spr. 135

P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy

S339A SHADOW LINE Shadow-Line

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Szyba przednia ziel. z klinem ziel.

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S4M3A INTERIEURLEISTE ALU CUBE PURE Listwy wewnętrzne Alu Cube Pure

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S5ACA FERNLICHTASSISTENT Asystent świateł drogowych

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 do DVD

S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe

S710A M LEDERLENKRAD M Kierownica skórzana

S715A M AERODYNAMIKPAKET Pakiet areodynamiczny M

S761A INDIVIDUAL SONNENSCHUTZVERGLASUNG Ind. oszklenie przeciwsłon.

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S8SAA LAENDERSPEZ. NAVI.-FREISCHALTUNG Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Opublikowano
Fajna kompozycja :) Zawsze mi się podoba czerń plus ten kolor skóry. Mpak w serii. tj to czego sukasz :cool2: Skoro sobie sprowadził od I właściciela i jest I właścicielem w PL to jest szansa na dokumentacje, autentyczność przebiegu oraz bezwypadkowości :cool2: Przeszkadza tylko że to włoch, więc czujnośc mimo wszystko zwiększona :idea: Życze powodzenia w kupnie :)
Opublikowano

Wizulanie oczywiście miazga i manula też mi pasuje ;)

Szkoda że nie Ma podgrzewanych foteli ale to w końcu z Włoch.

Musze po Vinie przebieg sprawdzić ale macpraw jest nieosiągalny

No i te Włochy...

a i to jest ciemny granat ale juz nie będe wybrzydzał

Koleś mówi ze był tył malowany i boki drzwi bo był przerysowany ale zdjęcia ma ! I że bezwypadek.

Ale na potwierdzenie przebiegu nic nie ma

Mówił ze sprawdzał w solonie bmw

I nie miał nic przeciwko żebym i ja sprawdził

Opublikowano

w dniu zakupu wyglądała jakby wyjeżdżała z salonu i tak wygląda do dziś

tym tekstem mnie gosc rozwalil, zwazywszy ze przyznal ze malowal pol auta :mad2:

PS bede w Krosnie 26 lipca to jesli jeszcze bedzie moge ja przeswietlic

Opublikowano

Ale środek jak na Włochy zadbany.

a po drugie tam obijanie zderzakówi zarysowania to norma

Dobrze że sie przyznał chociaż.

Jeśli możesz pomóc i będziesz to oczywiście się odwdzięcze

Ale ciężko będzie przbieg ustalić bo ksiązki nie ma

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale środek jak na Włochy zadbany.

chyba nie widziałeś zadbanych włoskich środków.

przebieg można ustalić jak w aso były robione.

osobiście wątpię w ten "stan licznika" :wink:

wyrzucił książkę bo pewnie wie że w bazie nic nie ma.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

No mi też nie wygląda na 100% ten przebieg tym bardziej że handlarz. Bo im się nie ufa z zasady

Cytat kogoś kto sprawdza przebiegi i już dostał ten VIN. Póki co czekam na info

"Żeby historia serwisowa była w bazie danych BMW po pierwsze auto musi się pojawiać w ASO a po drugie ASO musi mieć możliwość udostępniania tych informacji na serwerach BMW, a nie każde mają ten system. Więc jest możliwe, że auto nie ma historii serwisowej. Ale to, że mogą sprawdzać auta tylko z PL to ściema"

Opublikowano

Kolor ciemny granatowy, jasne :duh: carbon schwarz to czarny, może nie tak głęboki jak mój, lecz mimo wszystko czarny. A tekst że sprowadził od I właściciela można miedzy bajki sobie włożyć. Kto się teraz przyzna że kupił przetarte auto we Włoszech, na ulicy od lokalnego handlarza który nie chciał pokrywać kosztów pośrednictwa, więc umowa poszła na I właściciela.

Kolor skóry tu robi robotę, zawsze chciałem i nadal chcę taki mieć.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, to jest kolor niebieski, prawie czarny. W nocy wygląda jak czarny, w dzień widać granat. Kolor ponoć kosmicznie trudny w utrzymaniu czystości.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Na Twoim miejscu to najpierw wybrałbym się do ASO z VINem, bo 220k km to ona miała, ale w 2008 roku :D

Cena jak zwykle też promocyjna i wciąż leci w dół... :mrgreen:

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Na Twoim miejscu to najpierw wybrałbym się do ASO z VINem, bo 220k km to ona miała, ale w 2008 roku :D

Ale jak to Włoszka to w ASO nic nie sprawdzisz. Co najwyżej przebieg z kluczyka odczytają. Jak byłem ze swoją Włoszką w ASO Bawaria Janki na wymianie maty pasażera, to widzieli tylko jedną wizytę w ASO i powiedzieli, że niestety jeśli auto nie jest z Niemiec lub Polski to tylko zazwyczaj jakiś jeden serwis losowo wybrany w systemie widać. Co ciekawe powiedzieli mi, że zdarza się że nie widzą historii serwisowej auto jeśli było serwisowane u FUSa.

Opublikowano
Mi w Bawarii mówili to samo. Co więcej, doradca serwisowy powiedział mi, że jak w KS są wpisy a w bazie ich nie ma to nie koniecznie od razu KS fałszywa. Zależy od tego czy wizyta zostanie "wysłana do bazy głównej" (czy jakoś tak). Tu na forum ktoś też napisał, ze do BD wysyłane są naprawy auta, a serwisy olejowe już niekoniecznie (dobra wola serwisu... :/ )
Opublikowano
To za co serwisy biorą potężną kasę. Po to żeby to jakoś działało, nikomu flimony nie robią łaski, chyba że przytulają te pieniądze i nie chcą nigdzie wykazywać. Ale serwis serwisowi nierówny. Dla mnie takie "prowadzenie" KS będzie zawsze podejrzane, jest to brak przejrzystości historii auta. Dlaczego w innych krajach może to działać poprawnie, tylko nie u nas.
Opublikowano
Mi w Bawarii mówili to samo. Co więcej, doradca serwisowy powiedział mi, że jak w KS są wpisy a w bazie ich nie ma to nie koniecznie od razu KS fałszywa. Zależy od tego czy wizyta zostanie "wysłana do bazy głównej" (czy jakoś tak). Tu na forum ktoś też napisał, ze do BD wysyłane są naprawy auta, a serwisy olejowe już niekoniecznie (dobra wola serwisu... :/ )

Jaki kraj taki serwis ...KS a baza a faktura to 3 różne "zródła" infromacji i bardzo często nie są spójne ... najbliżej 100% prawdy są faktury ... uzyskanie wpisu dotyczącego okresowego serwisu, przy "miłym" ASO wymaga tylko wykonania jednej czynności serwisowej ... chociaż samo BMW AG mocno ogranicza dostęp do informacji o naprawach samochodów swojej floty ...

Opublikowano

Miała 220k w 2008 bo tak Ci się wydaje czy jesteś TEGO PEWNY ??? Mowisz o 530 czy 535?

PO ZA tym powiem szczerze że już mam dość szukania tych aut i zdaje Sobie sprawę że idealnego nie kupię.... a cena zazwyczaj leci w dół

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena już mniejsza hmmm NIE WIEM CZY SIĘ NIE WYBRAĆ DO Krosna przy okazji do Sanoka podskoczę http://otomoto.pl/bmw-535-m-pakiet-C30238990.html

tą obejrzeć ale czekam na VIn to założe osobny temat

jedź oglądaj, od czegoś trzeba zacząć :) a przebieg, nawet niech ma 280tysi, ważne żeby technicznie była igła a nie jak to auta z włoch pierwszy wkład 10tysi na różne pierdoły... Pod rzeszowem i w samym rzeszowie masz serwisy bmw, umow sie w ktoryms z nich i do dzieła :)

ps. pod rzeszowem w miescie mrowla mateusz wlazło - ma dobre opinie :)

Opublikowano
Musisz się w końcu ruszyć sprzed kompa i obejrzeć na własne oczy bo tak szukać możesz wieki. A zima się zbliża :mrgreen:
Opublikowano

przebieg można sprawdzić i dla włocha bez problemu, problemem jest to że na 5 włochów co sprawdzałem każdy przez dwa-trzy pierwsze lata zrobił 3 litrowym dieslem od 45 do 65 tys rocznie a nie tyle co większość handlarzy utrzymuje.

Radziłbym na początek sprawdzić przebieg przed dalszym wyjazdem, chyba, że ktoś z forum obejrzy ją dla Ciebie.

W każdym razie powodzenia...