Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Prosze o opinie bo szukam jakiegoś ciekawego E90 nie od handlarza bo nie umiem z nimi gadać, jakieś poczucie że ktoś chce mnie okroić z kasy, więc znalazłem taki egzemplarz...

http://allegro.pl/bmw-330i-salon-polska-serwis-bezwypadkowy-ideal-i3400331960.html

prosze o VIN rozkodowanie oraz rowniez opinie

Samochód w drugich rękach ,przebieg 194 tyś, czy czekają mnie jakieś wydatki ....

dzieki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyposażenie

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAVB31045KN91202

Kod typu VB31

Typ 330I OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik N52

Pojemność skokowa 3.00

Moc 190

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22)

Tapicerka LEDER DAKOTA/BEIGE (LCB4)

Data prod. 2004-12-09

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S470A KINDERSITZBEFESTIGUNG ISOFIX System Isofix

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S4ABA EDELHOLZAUSFUEHRUNG NUSSBAUM WURZEL Wer. dr. szlach. korzeń drzewa orzech.

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S993A MODELLJAHRESCODE Kod dla roku modelu w numerze FG

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S997A HAENDLERPRAESENTATION Prezentacja Dealera

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S2CYA LM RAEDER STERNSPEICHE 158 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 158

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S497A MITTELARMLEHNE IM FOND Podłokietnik środkowy na kanapie

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Z fabryki zjechała w 2004 przed świętami, w 2012 kosztowała ok 36k, teraz rocznik niby 2006 a cena ponad 50k :shock: cuda jakieś.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz aukcję z listopada 2012...:

http://api.automo.pl/automoFinal/frameFile.php?file=czovX2RhdGFDZW50ZXIvYXV0b21vRmluYWwvV0JBLzIwMTIvMTEvMjUvb3RvbW90by9DMjY5OTk2Nzcvc25hcHNob3QuanBn

moglbys powiekszyc tego linka ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Prosze o opinie bo szukam jakiegoś ciekawego E90 nie od handlarza bo nie umiem z nimi gadać, jakieś poczucie że ktoś chce mnie okroić z kasy, więc znalazłem taki egzemplarz...

http://allegro.pl/bmw-330i-salon-polska-serwis-bezwypadkowy-ideal-i3400331960.html

prosze o VIN rozkodowanie oraz rowniez opinie

Samochód w drugich rękach ,przebieg 194 tyś, czy czekają mnie jakieś wydatki ....

dzieki

wg google mamy tu do czynienia z handlarzem pełną gębą :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jasne oli - nie wiem czemu nie chciał się powiększyć.

Poprawiony zrzut :)

Dzieki, no to wlasnie widzimy po tym sochaczewie jak sie utrzymac z handlu autami bez opuszczania granic kraju - 15 koła na czysto zarobi :)

Opublikowano
Wiesz ile zarabia na aucie wiec zadzwon i zapropnuj. cene zeby zarobil np. 5 tys., niech zapisze sobie twoj nr i tyle. Ja bym tak zrobil, niczym nie ryzykujesz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiesz ile zarabia na aucie wiec zadzwon i zapropnuj. cene zeby zarobil np. 5 tys., niech zapisze sobie twoj nr i tyle. Ja bym tak zrobil, niczym nie ryzykujesz

A jak sie koledze sprawuje 325i za 41 tysi ? w aukcji z otomoto jak widac mozna kupic 330i za 36 tysi... ale mało takich okazji niestety...

Opublikowano

Nie do końca czaję?

Opublikowano

Nie do końca czaję?

Ale czego tu nie czaić ?

Cena 36500 zł z ogłoszenia I właściciela, to nie 50900 zł . Kolega wyznaje zasadę że przycinka handlarza na aucie to trochę zbyt wiele ( 14 tyś. pln ) więc zaproponował by sztywne 41 tyś. podał swój numer i czekał na odzew.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano

Dopiero w sobote bede mial bemke bo pare formalosci trzeba bylo zalatwic z dowodem rejestracyjnym.

Swoja droga 36000 za 330i to b. tanio byl wystawiony, zalecana podwojana ostroznosc. Pamietasz na pewno

325i za 31500, tez super okazja, mimo zapewnien sprzedawcy o bezwypadkowosci okazalo sie ze przod

I tyl malowany byl, w silniku tez cos bylo robione z rozrzadem. Handlarza nigdy nie wyczujesz...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dopiero w sobote bede mial bemke bo pare formalosci trzeba bylo zalatwic z dowodem rejestracyjnym.

Swoja droga 36000 za 330i to b. tanio byl wystawiony, zalecana podwojana ostroznosc. Pamietasz na pewno

325i za 31500, tez super okazja, mimo zapewnien sprzedawcy o bezwypadkowosci okazalo sie ze przod

I tyl malowany byl, w silniku tez cos bylo robione z rozrzadem. Handlarza nigdy nie wyczujesz...

tylko ze to byl pierwszy wlasciciel a nie handlarz od tej 330i :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie cytuj posta pod postem bo to bez sensu i za dużo miejsca zajmuje.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

wyczerpujące odpowiedzi, kurcze chyba zrezygnuje z zakupu na rzecz czegoś innego,

przecież to masakra w tym kraju ....same cwaniaki .....szukam dalej, dzięki że oczędziliście mi kilku zł...dzięki

wiecie nie dam od tak handlarzowi 14 kola

Opublikowano
Witam, dosłownie przez przypadek znalazłem na forum, że ktoś strasznie krytykuje mnie i moje auto. Dla waszej wiadomości nie jestem żadnym handlarzem tylko osobą prywatną!!! Auto jest zarejestrowane na mnie i ja tym autem się poruszam. Za jakie pieniądze kupiłem to chyba tylko i wyłącznie moja sprawa. Nie zależy mi na szybkiej sprzedaży stąd też taka cena. Jeżeli ktoś komentuje mój samochód i mnie, najpierw zapraszam na oględziny auta i rozmowę ze mną dopiero wtedy proszę komentować publicznie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie no, to że trafileś tu przez przypadek to każdy wierzy, widać że masz naćkane full postów :mrgreen: ale trudno się z Tobą niezgodzić w kwestii tego że kogoś powinno G..O obchodzić za ile kupiłeś i za ile sprzedajesz, tutaj jestem akurat tego samego zdania. :8)
Opublikowano
Musiałem się zalogować, aby troszkę tych ludzi usadzić. Bo nie rozumiem takiego zachowania, że ktoś opisuje auto i rąbie tyłek mi jak nawet ze mną nie rozmawiał i BMW nie widział na oczy... Porażka...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Witam, dosłownie przez przypadek znalazłem na forum, że ktoś strasznie krytykuje mnie i moje auto. Dla waszej wiadomości nie jestem żadnym handlarzem tylko osobą prywatną!!! Auto jest zarejestrowane na mnie i ja tym autem się poruszam. Za jakie pieniądze kupiłem to chyba tylko i wyłącznie moja sprawa. Nie zależy mi na szybkiej sprzedaży stąd też taka cena. Jeżeli ktoś komentuje mój samochód i mnie, najpierw zapraszam na oględziny auta i rozmowę ze mną dopiero wtedy proszę komentować publicznie...

wierzymy wierzymy żeś nie handlarz, wystarczy wyguglować twój numer telefonu :mad2:

p.s. zmien rok produkcji na 2004, skasuj tekst "mozliwa zamiana" i już nikt sie nie przyczepi żeś handlarz :norty:

ps2. piszesz bełkotem handlarza to nie miej pretensji :nienie: ja to bym cie nazwał "ukryty handlarz" ... :norty:

Edytowane przez oli222
Opublikowano

wierzymy wierzymy żeś nie handlarz, wystarczy wyguglować twój numer telefonu :mad2:

p.s. zmien rok produkcji na 2004, skasuj tekst "mozliwa zamiana" i już nikt sie nie przyczepi żeś handlarz :norty:

No i co "wyguglujesz" mój numer gościu i co mam tam milion samochodów na sprzedanie? HAHA śmieszne są te wasze posty. Bo ludzie wiedzą wszystko najlepiej niż ja sam. Macie racje ;) trzymaj tak dalej, mów co ludzie mają robić żebyście im nie rąbali d....y na forum. Albo jeszcze lepiej zadzwońcie do każdego po kolei i powiedzcie co wam sie nie podoba, żeby było ok. HAHA żenada!!!

Opublikowano
To że kupił za 36 tyś wystarczy mu jedynie pogratulować, bo zakup zdrowej 330i z tym wyposażeniem w wersji europejskiej to spore osiągnięcie. Na miejscu zainteresowanego, pojechał na dokładną weryfikację do ASO, a nie marudził, że sprzedający chcę zarobić 14 tyś jeśli oczywiście sprzedający zgodzi się na spotkanie w ASO
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.