Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak mogę sprawdzić czy mam w aucie DSP ? Chcę kupić zmieniarkę na kasrty SD i sprzedawca zapytał się właśnie o DSP. pozdr
Opublikowano

A masz glosnik basowy w bagazniku po prawj stronie w schowku i dodatkowe glosniki w tylnych drzwiach.

I w ustawieniach na wyswietlaczu korektor dwieku.

jesli tak to masz DSP

Opublikowano
Czym mam głośnik basowy w bagażniku ? raczej nie mam. Mam głośniki w tylnych drzwiach ale czy są one dodatkowe to nie wiem. Nie wiem o jaką chodzi korekcję w navi ale mogę ustawić basy, treble itp
Opublikowano
Czym mam głośnik basowy w bagażniku ? raczej nie mam. Mam głośniki w tylnych drzwiach ale czy są one dodatkowe to nie wiem. Nie wiem o jaką chodzi korekcję w navi ale mogę ustawić basy, treble itp

Kolego dodatkowe glosniki w tylnych drzwiach ponad tymi standardowymi i o opcji DSP na wyswietlaczu od Navi...Kolego

Z tego co piszesz to slabo kumasz o co chodzi,i juz wiem ze nie masz tego DSP.

Opublikowano
Przed chwilą poszedłem do garażu. Faktycznie nic z podanych rzeczy nie mam. W takim razie przy zakupie zmieniarki powiem mu, że nie mam. Dzięki za odpowiedzi.