Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

To po co Ci SUV :shock:

A już rozumiem.

Świętość krawężnikowozów naruszyłem i niektórych dumnych Właścicieli... :mrgreen:

Nie brnij; ja odpuszczam, gdyż merytorycznie nie pogadamy.

EOT.

Poczekam, aż będa w salonach, zrobię test drive i wtedy się wypowiem.

Narka.

I Ty piszesz o urażonej dumie ?? :shock:

1.Chyba z Twoją dumą coś nie tak skoro wpadasz na forum BMW i wciskasz jaki śmieszny pojazd

2.Przeczytaj regulamin bo załapiesz się na bana i więcej nie pogadamy

3.Jak przeczytasz to załóż swój temat np. "F15 vs Disco" i tam się łechtaj...

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
Przecież możesz wybrać co wyświetla.
Opublikowano
No Fux a Google Glass, juz za progiem. Tego sie trzeba bedzie nauczyc ze informacji bedzie wiele....bardzo wiele. Pod tym wzgledem to co wywietal Head Up w BMW, to bedzie jak te gry w odbijanie pileczki w stosunku do GTA V :)
  • Moderatorzy
Opublikowano

To co wyświetla HUD na tym filmie to dla mnie konieczne informacje.

W tej chwili mam ustawione w F10: aktualne ograniczenie prędkości,prędkość pojazdu,kierunkowskazy,listę stacji radiowych lub listę utworów lub podglądy wybieranych numerów telefonicznych i oczywiście kierunek jazdy z nawi oraz zjazdy oraz ustawienia tempomatu.

Muszę przyznać że jak kiedyś uważałem HUD za zbytek to teraz uważam za wymóg :)

Do dobrego łatwo się przyzwyczaić :mrgreen:

Opublikowano
No Fux a Google Glass, juz za progiem. Tego sie trzeba bedzie nauczyc ze informacji bedzie wiele....bardzo wiele. Pod tym wzgledem to co wywietal Head Up w BMW, to bedzie jak te gry w odbijanie pileczki w stosunku do GTA V :)

I myślisz, że życie będzie fajniejsze?

Może jeszcze dojdzie do tego, że na wyświetlaczu będzie informacja, co osoba nadchodząca z naprzeciwka zjadła na obiad... :duh:

• Moderatorzy
Opublikowano
Tym bardziej dziwi u Ciebie ta literka "d" w spisie autek.

Wymóg praktyczny ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

I myślisz, że życie będzie fajniejsze?

Może jeszcze dojdzie do tego, że na wyświetlaczu będzie informacja, co osoba nadchodząca z naprzeciwka zjadła na obiad... :duh:

Informacja o obiedzie może nie jest konieczna ale takie rzeczy jak prognoza pogody, informacje o wybranym miejscu,aktualne wiadomości, przeglądarka internetowa,wyszukiwarka....

To wszystko mam i mnie to cieszy bo przydaje się.

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie no BMW używam do jazdy a nie spacerów :)
  • Moderatorzy
Opublikowano
Na razie jest "Radość z jazdy" ale co będzie w przyszłości .... :?:
Opublikowano

W przyszłości napęd w takim SAVie będzie elektryczny o ponad 1000 niutkach jako wersja base i zasięgu ponad 1000km...

Baterie albo sie będzie super szybko ładowało albo kupowało zapasowe na stacji a będą wielkości snickersa montowane w schowku....

Ot taką mam wizje przyszłości... naturalnie nie całkiem najbliższej :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tymczasem premiera F15 w salonie znów przesunięta (tym razem około 15 pazdziernika) :cry:
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wczoraj widzialem F15 w ruchu ulicznym w San Francisco. Kolor granatowy. Niestety tak jak na zdjeciach - przod bardzo OK, bok i tyl niestety na chwile obecna nie trawie.

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Witam na forum,

nowa X5 jest już w polskich salonach, do czasu oficjalnej premiery bodajże 19.11 auta są oklejone z zewnątrz, ale można już się przejechać - z czego oczywiście skorzystałem :mrgreen:

może zabrzmi to trochę dziwnie, ale największe wrażenie zrobił nam mnie aktywny tempomat :lol: - sprzedawcy niestety jeszcze wielu rzeczy nie wiedzą , o które pytałem, ale szkolenie będą mieli dopiero na początku listopada