Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
320si myślisz że mam czas upokarzać sie na dyskusje z tobą tak jak wspomniałem jesteś idalnym przykładem wieśniaka z bmw.pzd :)

Wiedziałem że się zesr()sz :mrgreen: a Ja tylko żartowałem :8)

Opublikowano

Jak żartowałem? Jak żartowałem...nie ma że żartowałem...

...temat jest poważny. Dzieciaki podkradają kluczyki od bawarek a najgorsze, że podkradają hasla do for.

Opublikowano

Dobry wieczor, witam wszystkich

Auto nalezy do mnie. Dziwia mnie komentarze o "golym aucie". Ksenony, skora i automat czy pelna elektryka obu przednich foteli to nie jest moze dobrze wyposazone bmw, ale w moim przypadku wystarczajace, a nabycie wlasnie takiego auta determinowal w moim przypadku stan techniczny, a nie to, czy np. ma navi, czy tez nie ma.

Auto zakupilem w Elblagu z przebiegiem 42000km od pierwszego wlasciciela. Gro przebiegu nabilem jezdzac miedzy Hamburgiem (gdzie pracowalem przez rok w biurze) a Warszawa. Regularnie serwisowalem auto w ASO rowniez w DE. Na wszystko mam faktury, rachunki; zdjecia rys (od sasiedzkiego klucza - kocham Polskie ) i naprawy lakierniczej (tylko takiej) w ASO przeslalem na zyczenie dwom osobom. Ostatni przeglad zostal wykonany przy przebiegu 131500 (grudzien 2012 - obecny przebieg 133100km) u pana Krzysztofa Seweryna na warszawskim Zaciszu - dlaczego? Dlatego, iz uwazam, ze auto o takim przebiegu wymaga fachowca, a w ASO o takich trudno. W piatek wybieram sie na wymiane plynu hamulcowego, bo wlasnie zapalila sie kontrolka 'przywolawcza' (co 2 lata?). Poniewaz nie znam dobrego, gdynskiego fachowca (a teraz tutaj rzucila mnie praca), wybieram sie do ASO w piatek z samego rana, gdzie zreszta zaproponowalem potencjalnemu nabywcy spotkanie celem kontroli samochodu.

Jest to nasze drugie auto, bo na codzien poruszamy sie familijnym mondeo kombi (od niedawna jestem szczesliwym ojcem). Byc moze cena faktycznie nie jest niska, ale wydaje mi sie, iz przy poniesionych nakladach oraz pelnej historii sprzedaz w zblizonych pieniadzach nie jest oferta nie fair.

W samochodzie - z wielkim bolem dla portfela - wymienione zostaly oba reflektory ksenonowe z uwagi na ich 'zaparowanie' (faktury z ASO Gdynia oraz Lublin na zyczenie).

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow,

Rafal

Opublikowano
Jeśli jesteś pewny tego co masz i że auto jest :cool2: to trzymaj swoją cenę i się nie przejmuj a to ze powypadkowe sztrucle od handlarzy można kupić taniej to wolny wybór. Inna sprawa że patrząc na takie 325i u "Niemca" to licząc akcyzę i resztę opłat to Twoja cena wcale nie jest taka duża. Powodzenia w sprzedaży.
Opublikowano

Witajcie Koledzy. Wczoraj bylem w Gdyni, auto bylo na Stryjskiej w Aso. Ogladalem, pomierzylem czujka,

Przejzalem papiery ,przejechalem sie (duzy ruch byl wiec b. spokojnie)i... kupilem:) , b. zadbane i super auto. pozniej jeszcze

przejazdzka na bulwary, obiad, rzut okiem na statki, gdynskie laski, pare pamiatek

i powrot na podlasie, ps. Gdynia to fajne

miasto

Mam pytanie tylko odnosnie opon, auto bylo na zwyklych oponach, czy nie musze zalozyc run flatow, boje sie ze moze miec to wplyw na gorsze prowadzenie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratuluje zakupu!!! I w końcu ile zapłaciłeś?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam pytanie tylko odnosnie opon, auto bylo na zwyklych oponach, czy nie musze zalozyc run flatow, boje sie ze moze miec to wplyw na gorsze prowadzenie

co ma piernik do wiatraka?

runflaty są dla leni i pedałków, a bajki że inne zawieszenie to nie słuchaj.

właśnie runflaty są gorsze w prowadzeniu bo ważą parę kilo więcej od zwykłej opony.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
człowieku jak ja ci prześle fotele to nawet takich w chałupie nie masz czujnik temperatury no faktycznie wielkie rzeczy wymiana za 100 zł i wszystko jest ok a jak byś miał troche pojęcia to klima temu nie działa ponieważ właśnie czujnik był zepsuty a i jak byś umiał czytać to z pokrowacami to pisałem z ciekawości bo mnie to zastanawiało bo po prostu podoba mi się skura chciał być mieć takie e90 człowieku chciał być uwirz.PS: fachowiec widać skąd się bierze stereotyp wieśniak z bmw idealny przykład pokazałeś.

:duh: :nienie:

Opublikowano
Cena taka jak ustalilem 41500, mysle ze za auto w takim zajeb....... stanie naprawde dobra cena. Skoro run flaty niekonieczne to ok.W pierwszej kolejnosci pojdzie felga do wymiany na 17 ;)"
Opublikowano
Cena taka jak ustalilem 41500, mysle ze za auto w takim super stanie naprawde dobra cena. Skoro run flaty niekonieczne to ok.W pierwszej kolejnosci pojdzie felga do wymiany na 17 ;)"