Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego widziałem Cię na zlocie w Smardzewicach, ale dość szybko się zmyłeś ;) Na Twoim miejscu skróciłbym wydech, bo o ile na zdjęciach wygląda ok to na żywo dość hardkorowo wystaje ;)
Opublikowano

Zgadza się, byłem dosłownie chwilkę, bo jechałem z mazur i tylko zbierałem Karola :)

Oczywiście masz rację, wydech jest paskudny, ale niestety teraz nie mam czasu się tym zająć mimo, że drugi czeka już praktycznie gotowy.

Od początku myślałem żeby go przyciąć, ale po przeanalizowaniu wszystkiego doszedłem do wniosku, że trzeba go po prostu o jakieś 2cm głębiej osadzić i będzie dobrze :)

Opublikowano
Kurde też zaczynam jakieś czerwone E90 kojarzyć, nie podjechałeś czasem od strony bramy?
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano
Gdzie dorabiaja takie jarzma itp ;).

Jaka rozmiar tarczy?

Rozmiar to 330x24, a odnośnie jarzma, to nie chcę wprowadzać w błąd, bo wszystko robił gość od którego zaciski kupiłem. Będę z nim rozmawiał to z ciekawości podpytam.

Na zlocie tak jak wspomniałem byłem tylko chwilkę, nawet nie wyszedłem z parkingu :)