Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
To jak zdjąłeś dyfuzor to podaj teraz numer części skoro mówiłeś że to OEM :)
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To jak zdjąłeś dyfuzor to podaj teraz numer części skoro mówiłeś że to OEM :)

Masz przecież na ostatnim zdjęciu ;)

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano

http://i.imgur.com/2ZTqiy5.jpg

moze wyjde na idiote ale... co to jest ? :) tylko roletka czy tez cos innego ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie. Właściwie to prośbę o poradę.

Chcę kupić samochód do 5000-6000 zł, głównie do przewożenia towaru, do jazdy na drogach wszelkiej maści, niedrogi w utrzymaniu i wytrzymały. Nie chcę eksploatować e92 w zimie.

Myślałem o W124 sedan. Co o tym sądzicie?

Jaki silnik polecilibyście w tym modelu?

Może macie jakieś inne typy?

Opublikowano
Ja polecam Toyotę Prius :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja jutro wybieram się oglądać E36 Compact. Ma to być auto do jazdy na co dzień, o które nie będę jakoś specjalnie dbał (chodzi o wygląd). Będzie tanie w utrzymaniu bo ma podtlenek LPG :mrgreen:

A E90 przejdzie korektę lakieru na maxa i będzie jeździć tylko jak będzie ładna pogoda.

Zaważyło o tym zajście pod kościołem na pogrzebie :duh:

Dziewczyna kolegi przechodząc obok mojego auta, pazurami przejechała po drzwiach i błotniku :mad2: i głupio się śmiejąc powiedziała "ale ładne auto"

Nie chciałem robić awantury pod kościołem bo trochę nie pasowało, ale złośliwość ludzi nie ma granic.

Na szczęście udało się to spolerować tak, że nie ma śladu.

Seba, jak znajdziesz przyzwoity egzemplarz Merca do bierz.

Albo pozostań przy marce i znajdź jakieś BMW. Za 5-6 tys to można kupić E39.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
W tej kasie mozna kupic omege w stanie bdb, w wersji kombi po rozlozeniu siedzen z tylu mozna wozic nawet pralki i lodowki :D
Opublikowano
Jaki sens ma posiadanie auta , którym się nie jeździ ? Traci na wartości , płacisz ubezpieczenia , koszty serwisu a nie korzystasz z niego tylko jeździsz starym rupieciem . Nie rozumiem , ja jeśli potrzebowałbym wozić towar to zastanowiłbym się nad E91 albo E61 , a nie takie astronomicznie drogie E9X , a na codzień szrot . Chyba , że Panom szkoda nabijać przebiegu , bo stracą trochę na wartości :lol: :lol: :lol:
Opublikowano
A ja nie wiem o co sie czepiacie. Przeciez Nightsabes jezdzi tym autem na codzien. Ale chyba ma prawo na zime kupic cos innego jak mu szkoda Coupe na sol i bloto? Ja to w pelni rozumiem, jak bym mial taka perelke jak kolega to tez by mi jej bylo szkoda za sol, kamienie i bloto.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja nie wiem o co sie czepiacie. Przeciez Nightsabes jezdzi tym autem na codzien. Ale chyba ma prawo na zime kupic cos innego jak mu szkoda Coupe na sol i bloto? Ja to w pelni rozumiem, jak bym mial taka perelke jak kolega to tez by mi jej bylo szkoda za sol, kamienie i bloto.

Dokładnie.

Znam wiele osób, które mają po dwa samochody. Jeden lepszy drugi gorszy.

Jak się ma tak dopieszczone auto to naprawdę szkoda nim jeździć w zimie. Poprzednim E90 jeździłem 4 lata i po każdej zimie była u lakiernika.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
Opublikowano
Ja jak już kiedyś pisałem ubolewam nad spalaniem (Ty az tak nie musisz) i rozazalem polówke 1.4 ;d można wyrwać coś w cenie o której mowisz ale to raczej nie do towaru, chociaż kumpel ma taką zrobioną na "dostawczak" i jakieś szpargały w firmie tym wozi

SPRZEDAM : komplet zderzaków ori e92 (barberarot metallic)

Moje e92 : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=214546

Opublikowano
Ja jutro wybieram się oglądać E36 Compact. Ma to być auto do jazdy na co dzień, o które nie będę jakoś specjalnie dbał (chodzi o wygląd). Będzie tanie w utrzymaniu bo ma podtlenek LPG :mrgreen:

A E90 przejdzie korektę lakieru na maxa i będzie jeździć tylko jak będzie ładna pogoda.

Zaważyło o tym zajście pod kościołem na pogrzebie :duh:

Dziewczyna kolegi przechodząc obok mojego auta, pazurami przejechała po drzwiach i błotniku :mad2: i głupio się śmiejąc powiedziała "ale ładne auto"

Nie chciałem robić awantury pod kościołem bo trochę nie pasowało, ale złośliwość ludzi nie ma granic.

Na szczęście udało się to spolerować tak, że nie ma śladu.

Seba, jak znajdziesz przyzwoity egzemplarz Merca do bierz.

Albo pozostań przy marce i znajdź jakieś BMW. Za 5-6 tys to można kupić E39.

Ja bym zrobił awanturę zaraz po pogrzebie. Nie odpuszczaj takiemu buractwu.

Za 6 tys cieżko będzie znaleźć nie zajechane e39.

Oglądałem teraz dwie e36 i to była masakra. :duh:

W jednym śmierdziało tak jakby ktoś się tam zes*ał... A do drugiego szpachlę chyba w betoniarce rozrabiali.

W tej kasie mozna kupic omege w stanie bdb, w wersji kombi po rozlozeniu siedzen z tylu mozna wozic nawet pralki i lodowki :D

Zakładam, że testowałeś i wiesz co mówisz :D

Jaki sens ma posiadanie auta , którym się nie jeździ ? Traci na wartości , płacisz ubezpieczenia , koszty serwisu a nie korzystasz z niego tylko jeździsz starym rupieciem . Nie rozumiem , ja jeśli potrzebowałbym wozić towar to zastanowiłbym się nad E91 albo E61 , a nie takie astronomicznie drogie E9X , a na codzień szrot . Chyba , że Panom szkoda nabijać przebiegu , bo stracą trochę na wartości :lol: :lol: :lol:

Nie pytam Cię o zdanie i rady kiedy mam jeździć swoim samochodem.

Napisałem wyraźnie, że potrzebuję samochodu do tyrania i wożenia towaru. Mam do tego używać 335d coupe?? :duh: Czytaj ze zrozumieniem...

Znajdź mi e91 albo e61 za parę tysięcy to kupię w ciemno ;)

Jeszcze jak to były by jakieś zabytki to wiadomo...

Zabytku nie kupiłbym po to by go zniszczyć ;)

Dzięki za zrozumienie. Wreszcie odpowiednie podejście do tematu. W zimie ma stać w garażu i pachnieć.

Znam wiele osób, które mają po dwa samochody. Jeden lepszy drugi gorszy.

Jak się ma tak dopieszczone auto to naprawdę szkoda nim jeździć w zimie. Poprzednim E90 jeździłem 4 lata i po każdej zimie była u lakiernika.

Jak powyżej. Bardzo rozsądne podejście do tematu. Z tego co tutaj czytam wynika, że niektórzy swoimi e9x czy e6x woziliby nawet cegły na budowę :mrgreen:

Moje w zimie ma stać w garażu i nie interesuje mnie co kto o tym sądzi.

Ja tez nie rozumiem czepialstwa. Kazdy robi jak mu sie podoba, moja e46 tez stoi cala zime w garazu przykryta, ze o e30 nie wspomne

Zdrową e30 to bym nawet kocem owinął żeby nie marzła ;)

Ja jak już kiedyś pisałem ubolewam nad spalaniem (Ty az tak nie musisz) i rozazalem polówke 1.4 ;d można wyrwać coś w cenie o której mowisz ale to raczej nie do towaru, chociaż kumpel ma taką zrobioną na "dostawczak" i jakieś szpargały w firmie tym wozi

Polówka "dostawczak"? Tego jeszcze nie widziałem :D

Kup pan stare a3 albo a4 z niezawodnym TDI - moja rada . Latwo go pozniej sprzedac

I kolega wygrał internet! Świetny pomysł, zwłaszcza, że lata temu miałem już taki samochód.

Poszukam a4 w kombi. TDI rzeczywiście są tak niezawodne? Słyszałem opinie, że pompowtryskiwacze lecą i są drogie w naprawie.

A może 1.6 w podtlenku EL-PE-GJE?

Opublikowano

Octavia II 1.9TDI 2006 (105bhp BKC z pompowtryskami) 650,000km i wciąż lata na oryginalnej turbinie. Pierwszy właściciel. Sam osobiscie latałem tym autem. Jedyne usterki to wytarty wałek rozrządu po 400,000km i synchronizator biegu 3rd przy 450,000. Mówiłeś coś o awaryjności ? :8)

Co prawda dużo osób pisze, że jak kupił od Niemca (dziadka) to wałek wytarł się po 150,000km :mrgreen: To jest prawda jak się jeździ tylko do kościoła na krótkich odcinkach :lol:

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)