Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Skarbonka bez dna :wink:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Dlaczego tak uważasz mógłbyś powiedzieć? Ma być to moje pierwsze auto a w e30 się zakochałem i taką chciałbym posiadać ;)
Opublikowano

Nie wiem do czego to potrzebujesz auta ale jeśli do normalnej jazdy na co dzień to to auto nie cieszy oka a nawet sam właściciel pisze ''W aucie jest kilka patentów które warto by poprawić, ale dramatu nie ma. '' , ''Przydałby mu się nowy lakier ale od bidy można jeździć.'' , ''Brak przeglądu, co nie jest żadnym problemem...'' .

Malowanie całego auta bo jak widać nawet po foto trochę starszy to min. 3tys, machloje w papierach 3 litry pod maską a w papierach 316 w gazie.. (chcesz mieć kłopoty?), wnętrze zmęczone, kierownica z Ferrari :mrgreen: :mad2:, jakieś żeczy mechaniczne a założę się że będzia ich.. dużo . I tak dalej, i tak dalej.. Chcesz kupić swoją pierwszą E30 ? W tych pieniądzach szukaj jakiejś 316, 318 którą da się jeszcze uratować i ciesz się jazdą :wink:

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

No tak lakierem jakoś specjalnie się nie przejmuję akurat bo wiem że nie kupuję nowego auta i nigdy idealne nie będzie, auto ma być na co dzień no i jak najdłużej zostanie ze mną, będzie to moja skarbonka jakby nie patrzeć. Dziękuję za wypowiedź także będę szukał czegoś innego ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli szukasz E30 dla siebie na dłużej, to patrz najpierw na stan blachy a dopiero potem na wszystko inne. Progi, podłużnice, podłoga, łączenie kielichów z podłużnicami, kwadraty na podnośnik, podszybie, kieszonki w bagażniku, tylne nadkola wewnętrzne jak i zewnętrzne, pas tylny przy uchu holowniczym i nad lampkami rejestracji, doły drzwi, doły błotników, półka na aku, z drugiej strony pod skrzynką bezpieczników... uff, sporo jest miejsc gdzie E30 lubi zgnić. Każde będzie mniej lub bardziej zgnite w różnych miejscach, kwestia żeby znaleć taką która tych miejsc będzie miała najmniej :P

Jeśli ma to być pierwsze twoje auto to odpuść sobie swapy bo nie poznasz czy jest zrobiony jak należy, chyba że weźmiesz ze sobą kogoś kto się orientuje w temacie.

Opublikowano
Kszy Dziękuję za wypowiedź;) na pewno będę jechał z kimś kto ogarnia temat ale teraz orientacyjnie szukam żeby nie jechać na darmo, jestem z dolnego śląska auto nie musi być koniecznie z mojego woj ale żeby jednak aż tak daleko nie było ;)