Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem tu pierwszy raz i potrzebuje pomocy jak bym coś robił nie tak mówcie

a tematem jest przekładka silnika z 318ci na 323ci tylko że z anglika czy jest to jakaś różnica a jak nie czy warto i jak mniej więcej powinno to wyglądać co powinno być przełożone czy tylko silnik i skrzynia czy najlepiej coś jeszcze ? (zawieszenie wał cokolwiek ) proszę o pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma znaczenia czy to anglik, ile na to chcesz przeznaczyć? Bo do wymiany silnik kpl., skrzynia, dyfer, wał, komp i potrzebny ktoś kto to ogarnie. Jak swap to 328 :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Nie ma znaczenia czy to anglik, ile na to chcesz przeznaczyć? Bo do wymiany silnik kpl., skrzynia, dyfer, wał, komp i potrzebny ktoś kto to ogarnie. Jak swap to 328 :P

to tez nie do konca tak ja chce kupic taki samochud po przekladce bo moj jest za slaby a ten po przekladce cena mi odpowiada bo blacha jest trochę do roboty i wymyslilem ze silnik by mi wystarczyl a caly samochod pomalowac na biala perle ale tez jeszcze nie wiem ile do konca malowanie kosztuje ale najpierw chcialem sie zajac tym czy silnik moze byc ok bo odradzali mi to ze z anglika to zeby nie brac ale tez jeszcze zalezy jak to zrobil i dlatego pytalem co trzeba przelozyc a bardzo sie napalilem wiec musialem ochlonac i zaczerpnac poraby specjalistow

czy moze lepiej do mojego kombi e46 318i zrobic to o czym wspomniales swap328 tylko wtedy juz na malowanie pewnie by mi braklo nie wspominajac o gazie bo na paliwo to bym nie wyrobil i wiem gaz do bmw obciach ale co zrobic

Opublikowano
Koles, Ty wiesz co to jest interpunkcja? Czy zjarany piszesz? Czytać się tego nie da...

wiem i sory w pracy bylem i tak na szybko na telefonie pisałem

Opublikowano
Koles, Ty wiesz co to jest interpunkcja? Czy zjarany piszesz? Czytać się tego nie da...

wiem i sory w pracy bylem i tak na szybko na telefonie pisałem

Jeszcze raz napisać ? Czy dasz rade przeczytać i pomóc ?

Opublikowano
po co te wszystkie kombinacje?nie lepiej sprzedać to co masz,dołożyć i kupić 325,328 albo najlepiej 330ci?

moze i lepiej ale jestem ograniczony finansowo. Zawsze marzyla mi sie biala perla na czarnych felgach. Zeby kupic 325 , 328 a tym bardziej 330 w miare dobrym stanie to tez trzeba trzeba troche dac ,a o ile sie orietuje to malowanie kostuje kolo 5 tys ,a najtanszy gaz to okolo 3 tys. Moze za duzo chce ale jak sie nie sprobuje to sie nie dowiem, a w ciemno tez nie chce ryzykowac dlatego tez pytam. Widze ze to chyba nie bedzie mialo sensu bo nadal nic nie Wiem :(