Skocz do zawartości

[e34] woda na podlodze u pasazera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem z bunia, mianowicie woda lejaca sie nie wiadomo skad do srodka na podloge pod schowkiem - odplywy szyberdachu drozne, szyba raczej szczelna, skad jeszcze ta woda moze sie tam dostawac :/ ?

Opublikowano
Dużo masz tej wody? jak nie wiele i bardziej od drzwi to winne są uszczelki ,jak bardziej od konsoli to może woda gdzieś pomyka sobie przez kanały nadmuchowej(posprawdzaj dobrze podszybie ) ewentualnie może to być płyn chłodniczy z nagrzewnicy(ale to bardziej po stronie kierowcy) sprawdz czy go czasem nie ubywa.Lub masz dziurę w podłodze
iZzI
Opublikowano

Sprawdż czy na szybie masz dobry klej i czy czasami się nie po odklejał.

Sprawdzałeś uszczelki na drzwiach?

Najlepiej położyc aparat z samowyzwalaczem, i jak kapnie to wtedy będziesz wiedział gdzie się woda dostaje, też tak robił mój kumpel w daweo i wiedział z kąd leci :)

Opublikowano
uszczelki i odplywy w podszybiu drozne, ale tam gdzie sa nogi pasazera sa dwie takie plastikowe "zatyczki", z jednej troche cieknie, zalepilem i mam nadzieje ze to to , bo juz mi rece opadaja z tym bagnem w aucie :)