Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam panow mam problem taki ze radio nie dziala patrzylem na kartke od bezpiecznikow radio i wentylator chlodnicy jest niby pod jednym bezpiecznikiem bezpiecznik niby wedlug tego schematu jest dobry. auto jest po wypadkowe boje sie tera odpowietrzyc chlodnice czy wentylator sie zalaczy czy termostat jest mechaniczy czy elektryczny czy pusci plyn dalej na chodnice gora chodnicy sie grzeje dol chlodnicy zimny pomocy
Opublikowano (edytowane)

1. termostat jest mechaniczny :|

2. u mnie podczas odpowietrzania nawet go nie grzalem do 90C, wiec on sie nawet nie wlaczyl (z reszta jeszcze nigdy sie nie wlaczyl i trzyma 93C)

3. naucz sie procedury odpowietrzania w BMW bo wcale go nie grzejesz do 90C, ale jak chcesz to mozesz :roll:

4. Zobacz czy on wql sie dogrzewa w ukrytym menu, bo jak nie to nigdy go nie przegrzejesz :norty:

Cisnienie w ukladzie same wywali powietrze do gory, ty tylko pokaz droge ucieczki :mrgreen:

Edytowane przez damianz

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano
dzieki kolego teraz jestem spokojniejszy :P a jeszcze mi powiedz jak znalezc temperature w ukrytym menu z gory dzieki. Teraz tylko zostala mi walka z radiem pozdrawiam
Opublikowano
dzieki kolego teraz jestem spokojniejszy :P a jeszcze mi powiedz jak znalezc temperature w ukrytym menu z gory dzieki. Teraz tylko zostala mi walka z radiem pozdrawiam

poszukaj na forum ukrytego menu! wiele razy procedura byla opisywana.