Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiec zostanie wszystko w serii... postanowione w weekend piwko i wymieniam...
Opublikowano

mnie tez takie kombinowanie nie przekonało. jak juz to konkretny gwint z wszystkimi regulacjami zebym mial tak jak w motorze ze wszystko moza pod siebie ustawić.

na seryjnym bardzo fajnie mi sie jeździ na S226A takze

a ze wrócil pomysl na zmiane tylnych hamulców i zmiane środka to gwint narazie odpuszczam moze w przyszlym roku cos pokombinuje :)

Opublikowano
ku$@##!$wa zamowilem amory 21 i do dzis niema i przez zmiane jakiegos systemu nie potrafia mi powiedziec kiedy bedzie!!! powiedzial ze nawet 3 tyg. co to K$!@#$@#$!!@#wa ma być !! te mpakiet to jakie twardsze bardziej miekkie?? mam dosc podskakującego koła !!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

pogubilem sie ,to w koncu robisz ta zaiweche czy nie ,czy tylko zmaoiwles amory w aso?

stinger 3/4 forum sport jezdzi na ebiach pro kit czy to kombinowane?kazdy ma swoje zdanie ,napewno bym zawieszenia uzywanego nie kupil...

Opublikowano
zamowilem ori do s226a, w bmw w czerwcu mieli zmiane systemu zamowien i maja taki burdel ze nie wiedza nic!!! kiedy bedzie dostawa........zamowilem 21.06.13 i cisza... oj bede negocjowal rabat... :evil:
Opublikowano
no tylko oryginalne amory reszta sprawna to po co wymieniac.... oryginalnie jest prawie 700 sztuka... mysle ze 20% rabatu sie wynegocjuje 15 to bez problemu zawsze mi gosc robi..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no to przod juz masz ok 1400ZL (plus jaks tam robocizna ,chyba ze sam zrobisz) to nie lepiej troche dolzoyc i zapodac gwint?
Opublikowano
troche znaczy jeszcze 2500 ;) hehe to wieksza czesc ;) jaka robocizna zaden mechanik mojego auta nie dotyka!! tylko geometria jak cos bo narzędzi nie mam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no i to mi sie podoba ja tez sam robie :cool2: malo kto umie geometrie ustawic ,bron boze nie jedz na na 3d :mad2:

najlpesza jest na lampy :cool2:

ja musze wymienic teraz przewody hamulcowe ,a przy okazji kupie jakies zaciski w uzywce i je wypiakuje i tylko przezuce zeby auta nie uziemic na kilka dni...

Opublikowano
co do geomerii to ustawiam u goscia ktory ma maszyne do roboty bmw na otwory w ori felgach a zaciski wstrzymaj sie jeszcze troche to powiem ci jak z tylem :) od 335i/330d
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To chyba bede musial wpasc do ciebie u mam lekkie odchylenie na kierze a te badziewiarze nie sa w stanie tego ogarnac :mad2: