Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Korzystałem z ich usług, nic dobrego tam nie mają....

W ofercie mają blisko 100 różnych wosków zarówno syntetycznych jak i naturalnych.

Jeśli twierdzisz, że nic dobrego tam nie ma to zostaje chyba tylko Zymol lub Swissvax.

Opublikowano
Ostatnio woskowałem czarnego mercedesa (kolor 197 czerń obsydianu). Wosk marketowy w sprayu... ogólnie to sie nie znam w tym temacie, ale według mnie robota szybka i przyjemna, a efekt znakomity :cool2:
Opublikowano
Ok, jutro coś dobiore, efekty pokaże w galerii E32 i ewentualnie napisze co to za wosk :wink:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja do czarnego lakieru stosuję Poorboy's Black Hole jako cleaner (pogłębia czernię, nadaje lustrzany połysk) i na to dwie warstwy wosku (używam Autofinesse Desire) dla utrwalenia efektu. Jestem bardzo zadowolony, choć jest to w zasadzie prawie najwyższa półka kosmetyków. Nie wiem ile chcesz na ten wosk wydać.
Opublikowano

Ja zostosowałem wosk Swisswax Crystal-Rox

Efekt:

http://imageshack.us/a/img829/5149/hs5g.jpg

http://imageshack.us/a/img843/4642/l1fn.jpg

http://imageshack.us/a/img203/1975/h1k6.jpg

:)

Aha, z tańszych wosków moge polecić Nirgin Nano pro, cena ok 30 zł, ale jest bardzo wydajny, jak na taki wosk :wink:

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że ściemniasz :wink:

Dlaczego tak twierdzisz?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Coś mi się wydaje, że ściemniasz :wink:

Dlaczego tak twierdzisz?

Bo nie ma takiego takiego produktu. Jeśli już to Swissvax Crystal Rock.

Dostałeś jakiś rabat czy płaciłeś katalogowe 4000 PLN?

Kładłeś go na jakimś cleanerze?

Opublikowano
Koledze chodziło dokładnie jakiego wosku i gdzie coś takiego dostałeś. Bo wosk o którym pisałeś na prawdę kosztuje 4tys zł za niewielką puszkę.

z przemytu :D

Opublikowano
Poszedł na allegro za 400 stówki, dałem 300 zł używany, a co myślałeś że dam za wosk 4 tyś? Może kiedyś ... :roll:
Opublikowano
Poszedł na allegro za 400 stówki, dałem 300 zł używany, a co myślałeś że dam za wosk 4 tyś? Może kiedyś ... :roll:

Poszedł na allegro za 400 stówki DAŁEM 300zł używany posłuchaj sam siebie .chyba dali taki rabat z 4 klocków na 300zł po tym jak usłyszeli że jesteś dużym mięsniakiem z tatuażem na ręce hah człowieku ty poprawiasz humor swoimi postami jak nikt.

Opublikowano

Używany wosk :mrgreen: Wosku używał niemiec w sobotę przed wyjazdem do kościoła :mrgreen: Igła :norty:

Nie no nie mogłem się powstrzymać jak usłyszałem kolejną historię :D