Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym miejscu mam jakiś wyciek. Nie znam się na samochodach, więc dodaję zdjęcie z pytaniem co to może być skoro samochód działa w pełni sprawnie. Chyba, że mi się wydaje i to po prostu pozostałość po wcześniejszych mechanicznych naprawach.

http://i43.tinypic.com/2qb67uh.jpg

Opublikowano
Być moze płyn chłodniczy widac na zdjeciu, ze spływa w miejsce zaznaczone przez ciebie z przodu oslony dokładnie tam gdzie jest zbiorniczek i krociec.
Opublikowano
To płyn wspomagania. Albo uszczelki na maglownicy albo cała do regeneracji. Ile koszt regeneracji najtaniej i gdzie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdź czy nie cieknie ci po wężach wspomagania. One lubią się pocić przy zbiorniczku na spodzie albo na wejściu do chłodnicy na złączach.
Opublikowano
Dobra, wszystko sprawdzę na kanale w poniedziałek, ale zakładając najgorsze ile taka regeneracja i gdzie najtaniej?
Opublikowano
regeneracja 600zł jeżeli zdasz swój nieszczelny magiel.
Opublikowano
Ja dawałem swoją maglownice do regeneracji, nie całe 2 lata temu, do zakładu w Kożuchowie, woj. Lubuskie. Musiałem zostawić swoją, ale firma pełen profesjonalizm. z demontażem starej, montażem nowej(regenerowanej), ustawieniem zbieżności i płynem cena 800 PLN. Robota praktycznie od A do Z, a co najlepsze czas trwania naprawy ok 4h :8) zrobilem do tej pory nie cale 40 tys. km i wszystko chodzi pięknie :D