Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproś o skan KS ale cudów nie ma.....to Italia więc pewnie żadnego wpisu nie ma a w Niemczech to jakimś tranzytem była tylko.Z ważniejszych rzeczy dla mnie bynajmniej brak parktronica ...hmm...Patrząc na tę tapicerkę ( taka ekologiczna skóra wg BMW ) to przebieg może być prawdziwy :shock: :shock:

Nie ma natomiast dpf :cool2: :cool2: :cool2:

Numer podwozia WBAPB11030WE17932

Kod typu PB11

Typ X3 2.0D (EUR)

Typoszereg E E83 ()

Seria X

Rodzaj konstrukcji GEFZG

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd ALLR

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka SENSATEC/SCHWARZ (KASW)

Data prod. 2005-04-08

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S169A ABGASNORM EU3 Redukcja spalin EU 3

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2CSA LM RAEDER STERNSPEICHE 113 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 113

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S386A DACHRELING Reling dachowy

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S692A CD WECHSLER I-BUS VORBEREITUNG Instalacja zmieniarki BMW na 6 CD I-Bus

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Na zaufaną książkę włoszki bym nie liczył.Sam mam włoszkę i kniga kończy się na 50 tys,dwa lata po zakupie.Tam nie przywiązują wagi do tego co nie znaczy,że nie serwisują.Mam dużo części oryginalnych z datami 2011-2012 ,rachunek na sprzęgło na ponad 1000 euro z zeszłego roku a w książce ani śladu.Ja bym się tym nie sugerował tylko w miarę możliwości pojechał i oblukał.Sam sobie serwisuje,naprawiam,wymieniam zawszena dobrych częściach ładuje zawsze kupę kasy i nigdzie też tego nie mam zaksięgowanego ani udukomentowanego.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ale przecież nikt nie sugeruje aby tylko to brać pod uwagę.Auto podobno było w Niemczech i jestem ciekawy czy w ogóle jest jakikolwiek wpis w KS czy tylko był tranzyt :mrgreen: :mrgreen:

Tak jak napisałem auto nie wygląda źle więc zanim kolega pojedzie warto weryfikować inne rzeczy :cool2: :cool2:

Opublikowano

To Szczecin.Stoi już dłuższy czas w komisie na Mieszka.Na pewno dobre dwa miesiące na pewno.Wydaje mi się,że na początku jak interesowałem się x3 to miała wyższy przebieg ale ręki nie dam obciąć,trochę się ogłoszeń oglądało.Szkoda,że teraz nie ma mnie na miejscu bo bym ją oblukał bo jestem w sumie ze Szczecina.

Opublikowano
Raczej na pewno nie ma sensora świateł,bo na włączniku nie ma funkcji automat,chyba że co innego ma sprzedawca na myśli(może ściemnianie podświetlenia zegarów itp. automatyczne),i raczej nie ma sensora deszczu bo miałem to w e46 i mieściło się w puszce nad lusterkiem a tam tego brak.Lusterko też zwykłe nie samo ściemniające.Co do klimatyzowanych schowków to też raczej pomyłka,chyba,że jakaś samoróbka.Fakt,że na fotkach wygląda na zadbaną.Na otomoto ma zdjęcia przed zakładem tapicerskim więc kto wie....http://otomoto.pl/bmw-x3-2-0d-4x4-klima-tempomat-C29324600.html Na pewno jest dobrze odpicowana,ale ostateczna decyzja i tak powinna być po osobistym sprawdzeniu a nie przez forum.
Opublikowano
dokładnie to miałem na myśli poza tym klima nie jest dwustrefowa,a te teksty" KOMPUTER POKŁADOWY ROZBUDOWANY ,CENTRALNY ZAMEK W KLUCZYKU,ELEKTRONICZNA BLOKADA DRZWI ,OGRANICZNIK PRĘDKOŚCI" są typowo nastawione na zamydlenie oczu kupującemu,że niby mega wypas a tak naprawdę jest bardzo słabo w tym egzemplarzu wg.mnie.
Opublikowano
Przecież to autor chyba wie koledzy....ta wersja jest taka prawie najuboższa z możliwych :oops: no ale pozostaje jeszcze kwestia jaką kwotą pln autor dysponuje :wink: :wink:
Opublikowano

Witam, mam aktualnie ford focus mk1 i suzkam czegoś minimum kombi a najchetneij 4x4 przy czym :

-robie dalekie trasy

-często wyjeżdzam w góry

-oczekiwałbym spalania na trasie kolo 7 L

do wydania 38-40 tys zł

Opublikowano
Dziwne te przebiegi raz w dwa lata 2 tys.tylko przelatane.Jakoś nie przemawia ta książka do mnie.
Opublikowano
Boczki są tylko nowe wymienione na skórzane.Środek jest ten sam :mrgreen: :mrgreen: I tak jak kolega napisał: tę kierownicę do kompletu też mogli zrobić :cool2: a książka to fikcja...ostatnie dwa wpisy zrobił chyba ten co sprzedał bo to komis samochodowy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
Dziwne te przebiegi raz w dwa lata 2 tys.tylko przelatane.Jakoś nie przemawia ta książka do mnie.

Jak dla mnie to tam jest tak:

03.02.2006 - 31052km

20.09.2006 - 39040km, tylko wpisane niedbale. Nie jest to raczej piątka (59040), bo wątpię, żeby ktoś w pół roku nalatał prawie 30kkm...

02.04.2008 - 61200km

I wtedy w 2 lata jest nabite 22kkm, więc może to i możliwe...? ;-)

Opublikowano (edytowane)

20.09.2006-59040

2.02.2008-61200

Tu masz.Troche mało albo to 3 a nie 5

Tak czy owak miała robioną tapicerkę.Przy tym przebiegu bez sensowne.

Edytowane przez panorafix