Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Uwaga na to auto. Sprawdziłem sobie historie auta w salonie i nie dość że jest bardzo znikoma to jeszcze wyszło że przebieg kręcony. Jechać oglądać już nie jechałem bo nie było sensu wystarczy spojrzeć tylko na zdjęcie boczka fotela od kierowcy jak jest wytarty na te 55 tyś km :) Ostrzegam innych że szkoda czasu i prądu :)

http://otomoto.pl/bmw-x3-2-0-xdrive-m-pakiet-2009-177ps-C29444744.html

Opublikowano (edytowane)

No wcale się nie dziwę z tym przebiegiem...a ile było w ostatnim wpisie i kiedy ??

A tę w Łodzi ogladałeś w koncu ??

Edytowane przez sfinks311
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Nie chcę tu nikogo reklamować ale kolega 320SI sprzedaje X3 z 2009 r. link do aukcji http://otomoto.pl/bmw-x3-limited-sport-edition-C29245738.html

Cena i przebieg wyższe niż w aucie z tego tematu ale na pewno pewniejsze.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
No wcale się nie dziwę z tym przebiegiem...a ile było w ostatnim wpisie i kiedy ??

W historii tylko 1 wpis i serwis po roku przy 25 tyś km i na tym koniec. Na zegarach 55 tyś km a po siedzeniu jak dla mnie to ze 155 tyś km albo i więcej. Ile musiałem się nadzwonić i naprosić o VIN to głowa mała. Sprzedający nie do końca chciał go podać i co chwile pytał po co mi ten VIN :)

Nie nie byłem bo brak navi. Ogólnie to straciłem wiare w ludzi w Polsce i szukam teraz u ulubionych sąsiadów :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W historii tylko 1 wpis i serwis po roku przy 25 tyś km i na tym koniec. Na zegarach 55 tyś km a po siedzeniu jak dla mnie to ze 155 tyś km albo i więcej. Ile musiałem się nadzwonić i naprosić o VIN to głowa mała. Sprzedający nie do końca chciał go podać i co chwile pytał po co mi ten VIN :)

Nie nie byłem bo brak navi. Ogólnie to straciłem wiare w ludzi w Polsce i szukam teraz u ulubionych sąsiadów :)

Nie trać wiary w ludzi tylko doskładaj mamony bo z taką kasą za X3 2009 w Mpaku to do niemiec nie masz po co jechać. Chyba że napić się Werstainera z beki :D

Opublikowano

Zdecydowanie racja :cool2: :cool2:

Ja sam osobiście nie szukam nigdy okazji bo takich nie ma..... :wink: :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
To auto sprawdziłem kilka dni wcześniej przed decyzja że będę szukał u Niemca. Wkleiłem tylko dla innych jako przestroga. Ogólnie posprawdzałem sobie ceny aut które stoją pod salonami BMW w Niemczech to ceny są mega wysokie ale chyba będzie większe prawdopodobieństwo że jak pojadę to nie wbiję się na minę i nie będzie żadnych niespodzianek. A stoi tego tyle że nie wiadomo gdzie jechać i kupić do wyboru do koloru. Ciężko się zdecydować :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To auto sprawdziłem kilka dni wcześniej przed decyzja że będę szukał u Niemca. Wkleiłem tylko dla innych jako przestroga. Ogólnie posprawdzałem sobie ceny aut które stoją pod salonami BMW w Niemczech to ceny są mega wysokie ale chyba będzie większe prawdopodobieństwo że jak pojadę to nie wbiję się na minę i nie będzie żadnych niespodzianek. A stoi tego tyle że nie wiadomo gdzie jechać i kupić do wyboru do koloru. Ciężko się zdecydować :)

Niespodzianek w De przybywa w zastraszajacym tempie, przed monitorem jest ok, do wyboru i do koloru tak jak piszesz, kiedy zajedziesz na miejsce z ogłoszenia privat i wyjdzie przykurzony typ który przez tel opowiadał że jest pierwszym właścicielem odechce Ci się oglądać kolejnych sztuk tym bardziej jak w pośladkach będziesz czuł ponad 1000km przebytej drogi a jeszcze do domu pasowało by wrócić :mrgreen: To nie jest takie proste kupić w De zdrowe BMW w cenie choć trochę zbliżonej do polskich, kto nie walczył z tym tematem osobiście to nie zrozumie o czym pisze, mimo mojego czarnego wywodu życzę powodzenia w zakupie :cool2:

Opublikowano

Niespodzianek w De przybywa w zastraszajacym tempie, przed monitorem jest ok, do wyboru i do koloru tak jak piszesz, kiedy zajedziesz na miejsce z ogłoszenia privat i wyjdzie przykurzony typ który przez tel opowiadał że jest pierwszym właścicielem odechce Ci się oglądać kolejnych sztuk tym bardziej jak w pośladkach będziesz czuł ponad 1000km przebytej drogi a jeszcze do domu pasowało by wrócić :mrgreen: To nie jest takie proste kupić w De zdrowe BMW w cenie choć trochę zbliżonej do polskich, kto nie walczył z tym tematem osobiście to nie zrozumie o czym pisze, mimo mojego czarnego wywodu życzę powodzenia w zakupie :cool2:

Rozumiem co masz na myśli. Dlatego przeglądam tylko oferty który są wystawiane przez ASO BMW w Niemczech auta z Premium Selection także mam nadzieje że nie będzie żadnej wtopy. Mam tu jeszcze 1 szt w Polsce za też wysoką cene i zastanawiam się czy zawracać sobie głowe czy jednak ruszyć na Niemcy :)

Opublikowano
Witam

Uwaga na to auto. Sprawdziłem sobie historie auta w salonie i nie dość że jest bardzo znikoma to jeszcze wyszło że przebieg kręcony. Jechać oglądać już nie jechałem bo nie było sensu wystarczy spojrzeć tylko na zdjęcie boczka fotela od kierowcy jak jest wytarty na te 55 tyś km :) Ostrzegam innych że szkoda czasu i prądu :)

http://otomoto.pl/bmw-x3-2-0-xdrive-m-pakiet-2009-177ps-C29444744.html

No ale gdzie ten kręcony przebieg?

Bo nie widzę?

Uważaj na słowa kolego - bo być może właściciel się zdenerwuje.

Nie masz podstaw do pisania o kręceniu licznika.

Opublikowano
Kolego w historii oprócz tylko 1 wpisu z przeglądu jest jeszcze wpis z adnotacja z tego roku bodajże z lutego albo marca wymiana kół zimowych na letnie z wyższym przebiegiem niż w aukcji. Gdybym tego nie wiedział na pewno nie wypisywałbym takich informacji. Także spokojnie bez emocji kolego :)