Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

wciąż szukam 650 i znalazłem nieźle wyglądający egzemplarz:

http://www.bestauto.com.pl/index.php/super-auta/145-bmw-650i-x-drive-408km-2012-1-760km

Może znacie ten samochód - sprawdziłem VIN i wyposażenie ma zgodne z ogłoszeniem i prócz roku produkcji wszystko się zgadza...

Jutro będę w Częstochowie i chce go obejrzeć - prośba do Was na co mam zwrócić uwagę.

Z góry dziękuję!

Opublikowano
Ja się wtrące z jednym. Odwieczny temat alcantary, ci co nie widzieli niech zobaczą jak wygląda, oraz w jakich autach i w jakiej konfiguracji jest stosowana.
Opublikowano

A bardziej szczegółowo?

Miałem kiedyś trójkę e92 w pełnym M-Pakiecie i była alcantara - bardzo sobie chwaliłem :)

Teraz jeżdże Z4 z beżową skórą i brudzi się strasznie zwłaszcza od jeansów :(

Napisz coś więcej co masz na myśli.

Opublikowano
Wtrąciłem się trochę nie w temacie tego auta. Chodziło mi o to że, wielu sprzedających nadużywa w opisach- tapicerka alcantara, która okazuje się zwykłym szmacianym fotelem z pomechaconymi boczkami. W dodatku w opisie brzmi to "tapicerka skórzana alcantara" Alcantara nigdy nie jest używana w zestawieniu z materiałową tapicerką. W prezentowanym aucie wszystko jest tak, jak powinno być :cool2:
Opublikowano

Dzięki za info bo już się przestraszyłem że może być jakiś składak :)

Jadę jutro i zobaczę co to warte :)