Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie miałem zapytać o demontaż starej. Widzę, że tylko fleks wchodzi w grę :duh:

Jak się montuje nową? Na wcisk i później tym jednym wkrętem się ją łapie?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekawie te 162 wyglądają w czerni :)

Jeśli chodzi i końcówkę - miałem cały czas dylemat czy sztukować jakąś dwururkę czy ori nakładkę w czarnych chromie.

Fajnie wyszło :cool2:

Opublikowano

Powiem Ci ze nakładka daje rade :) Tez miałem dwu rurkę robić ale oszukiwanie samego siebie ze ma się większy silnik jakoś mi nie leży :grin: W dodatku pozbywam się srebrnych elementów wiec ta mi bardziej podpasowala

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki koszt takiej pianki w sensie urządzenia? :wink:

P.S. Mandacik się należy za mycie auta na podjeździe. :twisted:

Opublikowano

Jeśli masz już myjkę Karchera to koszt pianownicy jest w sumie niewielki - pianownica ori Karchera plus 5L aktywnej piany K2 - 100 zł.

To już nie można na własnym ogrodzie umyć auta?

Opublikowano
ała :? , rozumiem ,że część $ i punktów wynikała z rozmowy przez tel.
Opublikowano
To są dwa zdjęcia z tego samego dnia o różnych godzinach :D
Opublikowano
To są dwa zdjęcia z tego samego dnia o różnych godzinach :D

Niestety to prawda :(

Raz bez boxa a raz z boxem

Opublikowano

Tak to wygląda ale telefonu nie było i nie próbowali tez tego dołożyć

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Wynika z tego, że nie dostał za telefon:p 2x za duzo o ok.25km/h czyli 4 ptk za jedną fote:)

Gdzie Cię zlapali?? Weź poczytaj bo z tego co słyszałem zdjęcia z fotoradarów straży miejskiej sa niezgodne z prawem :)

Opublikowano
Wrocław, Wyścigowa - dwupasmowa jezdnia rozdzielona pasem zieleni, po remocie i tam jest 50 km/h
Opublikowano
Jeśli masz już myjkę Karchera to koszt pianownicy jest w sumie niewielki - pianownica ori Karchera plus 5L aktywnej piany K2 - 100 zł.

Z tego co wiem to nie. :roll: Oczywiście nikt za bardzo tego nie respektuje ale jak się trafi wredny sąsiad i Straż Wiejska w okolicy to może być mandacik. :roll:

Opublikowano

Z tego co wiem to nie. :roll: Oczywiście nikt za bardzo tego nie respektuje ale jak się trafi wredny sąsiad i Straż Wiejska w okolicy to może być mandacik. :roll:

Przeczytałem parę różnych informacji na ten temat i ponoć to zależy od rozporządzenia konkretnego miasta/gminy czy takie mycie auta jest dozwolone czy nie

Opublikowano
Wynika z tego, że nie dostał za telefon:p 2x za duzo o ok.25km/h czyli 4 ptk za jedną fote:)

Gdzie Cię zlapali?? Weź poczytaj bo z tego co słyszałem zdjęcia z fotoradarów straży miejskiej sa niezgodne z prawem :)

Są niezgodne jak ci zrobią zdjęcia z masztu. Jak w kubła na śmiecie lub innego trójnoga to są zgodne.

Opublikowano
To nie moje pierwsze mandaty z tego miejsca :) Fotki robią najczęściej z bagażnika bordowej lub ciemno-zielonej Skody Octavii
Opublikowano

Są niezgodne jak ci zrobią zdjęcia z masztu. Jak w kubła na śmiecie lub innego trójnoga to są zgodne.

Ok dzięki za wyjaśnienie. :)

Opublikowano
Regulamin utrzymania porządku w mieście reguluje te kwestie. U mnie jest np. tak, że jeżeli nie ma zapewnionego odprowadzenia wody do kanalizacji, to nie można myć. Eko :duh: