Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/piekna-bmw-e92-335d-biturbo-286-km-m-pakiet-fulll-i3280210510.html

Wiem, że wyposażeniem jak na 335d nie powala ale chodzi mi bardziej o silnik i M-Pakiet.

No i właśnie.

Nie jestem specjalistą ale jak na mój rozum to M-Pakiet zewnętrzny jest chyba dołożony. Mechaniczny jest w VIN-ie ale o aerodynamicznym i wewnętrznym nic tam nie ma.

Czy ten silnik z takim przebiegiem będzie generować jakieś problemy?? Bo słyszałem, że są niezawodne.

Chyba w czwartek się do gościa wybiorę.

Zakładając, że bym kupił to od strzała dokładam lampy poliftowe, nawigacje na CICu i Logic 7.

Bardzo was proszę o rady i opinie, z góry za wszystkie dziękując :)

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAWD71090P075709

Kod typu WD71

Typ 335D (EUR)

Typoszereg E E92 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M57Y

Pojemność skokowa 3.00

Moc 210

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor MONACOBLAU METALLIC (A35)

Tapicerka LEDER DAKOTA/CREAMBEIGE (LCGE)

Data prod. 2008-07-18

Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S1CBA CO2 UMFANG Zakres CO2

S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2PAA RADSCHRAUBENSICHERUNG Zabezpieczenie śrub kół

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S322A KOMFORTZUGANG Funkcja dostępu komfortowego

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S464A SKISACK Worek na narty

S493A ABLAGENPAKET Zespół schowków

S4ABA EDELHOLZAUSFUEHRUNG NUSSBAUM WURZEL Wer. dr. szlach. korzeń drzewa orzech.

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Podłokietnik przedni, przesuwany

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Regulacja prędkości z funkcją hamowania

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S5ACA FERNLICHTASSISTENT Asystent świateł drogowych

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S6UHA TRAFFIC INFORMATION Traffic Information

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

S845A AKUSTISCHE GURTWARNUNG Akustyczne ostrzeżenie o pasach

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S2KEA LM RAEDER V-SPEICHE 188 MISCH. BMW light alloy wheel, V-spoke 188

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Bo to nie jest zaden oryginalny mpak tylko ktos konfigurujac auto wzial opcje usportowionego zawieszenia.. Reszta dokladana.
Opublikowano

Ale chyba jednak mylisz się przyjacielu bo w VINie wyraźnie jest:

"-S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe"

:D

Więc zawieszenie jest "M".

Tylko chodzi mi o zderzaki i progi... Czy jeżeli ktoś je dołożył, i zrobił to na oryginalnych częsciach to czy one idealnie pasują? Po prostu je się przykłada i przykręca czy jest to jakaś "rzeźba"?

• Moderatorzy
Opublikowano
Umiesz czytac ? Napisalem Ci ze jest zawieszenie usportowione = mpakietowe. A reszta dokladana. To napisz jeszcze raz gdzie sie pomylilem ?
Opublikowano

No rzeczywiście napisałeś ;)

Ale chyba nie jest "usportowione" a pełne sportowe.

No ale wracając do tematu.

Co sądzicie o niej??

Opublikowano (edytowane)

Zmieniona jest też kierownica

Generalnie same głupoty w ogłoszeniu:

niby ori MPakiet, a jest dokładany

sprowadzone od pierwszego właściciela z Niemiec, a auto jest z Włoch

końcówka 2008, a jest z lipca

Edytowane przez Steeler.
Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano

Na 90% widziałem to auto jak przyjechało z włoch, i oglądałem je (kolor, felgi, wnętrze pochodzenie się zgadza) przebiegu było chyba 170 lub 180 tys ale to akurat nie problem. do wymiany były zderzaki (tłumaczyłoby zmianę na m pakiet) i błotnik prawy przedni był połamany. Mogłem je wtedy kupić za 50tys i wiem, że było wystawione w lutym w wadowicach za jakieś 55-58tys, sprzedało się szybko - znajomy mówił, że pojechało do Poznania. Nie mogę odnaleźć archiwalnego ogłoszenia, bo archiwum otomoto ma tylko auta do stycznia tego roku:(

Tak jak mówię nie jestem pewien bo nie spisałem wtedy VINU ale byłby to duży zbieg okoliczności.

Opublikowano
Tfuuu. Cofam się ze stwierdzenia o wymienionej desce, bo niewymienione z osobna uchwyty na kubki wchodzą w skład wymienionego już pakietu schowków
Prospekty, broszury, cenniki BMW - KLIK
Opublikowano
Na 90% widziałem to auto jak przyjechało z włoch, i oglądałem je (kolor, felgi, wnętrze pochodzenie się zgadza) przebiegu było chyba 170 lub 180 tys ale to akurat nie problem. do wymiany były zderzaki (tłumaczyłoby zmianę na m pakiet) i błotnik prawy przedni był połamany. Mogłem je wtedy kupić za 50tys i wiem, że było wystawione w lutym w wadowicach za jakieś 55-58tys, sprzedało się szybko - znajomy mówił, że pojechało do Poznania. Nie mogę odnaleźć archiwalnego ogłoszenia, bo archiwum otomoto ma tylko auta do stycznia tego roku:(

Tak jak mówię nie jestem pewien bo nie spisałem wtedy VINU ale byłby to duży zbieg okoliczności.

Było mocno walnięte? Jesteś pewien, że miało 180tys...? Kurna. Gdybyś zdołał się czegokolwiek dowiedzieć na jego temat to osobiście przywiózłbym Ci 0,7 :D

Już, do jasnej Anielki, sam nie wiem czy jechać oglądać czy nie. W końcu mam prawie 500km.

Pomóżcie!

Opublikowano
Każdy powinien chociaż raz w życiu pojechać do Gniezna i przekonać się na własne oczy, czym oni tam handlują. Ot taka pielgrzymka. Podoba ci się? to jedz. W najgorszej opcji zwiedzisz sobie miasto, bo jest ładne.
Opublikowano

Było mocno walnięte? Jesteś pewien, że miało 180tys...? Kurna. Gdybyś zdołał się czegokolwiek dowiedzieć na jego temat to osobiście przywiózłbym Ci 0,7 :D

Już, do jasnej Anielki, sam nie wiem czy jechać oglądać czy nie. W końcu mam prawie 500km.

Pomóżcie!

Nie było mocno walnietę (praktycznie w ogóle. wyglądało to jak szkoda pod AC), połamane plastiki, pękniete zderzaki i ten błotnik - generalnie zaniedbane trochę.

Próbowałem dojść do tego czy to aby na pewno ten samochód ale nie udało mi się, więc to tylko moje podejrzenie.

Ale gdyby to było to auto, i to co oglądałem to pierwsza przygoda to warto się grubo zastanowić.

• 2 lata później...
Opublikowano

Nightsabes77 widze że zatęskniłeś za 335 co :)?

pamiętam że sprzedałeś ją coś koło rok temu i kupiłeś f10 520d ale mimo komfortu brakowało mocy do której tak przyjemnie się przyzwyczaja co :)?

to twoja była 335d M Perormance z Łomianek jest wystawiona teraz na allegro ? Początkowo koleś chciał za nią 99tys, teraz zjechał w ogłoszeniu do 84900 i nadal chętnych brak hmmm