Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Związku z tym iż stałem się szczęśliwym posiadaczem w/w auta, mam pytanie. Czy chcąc wymienić zwykłe zderzaki na m-pakietowe będę miał do wymiany jeszcze inne elementy, jezeli tak to jakie. Oczywiście wiem o progach, pewnie wloty na tarcze też będą inne, pewnie nadkola, nie wiem co z podłogą, pasem przednim.

Myślicie że warto się w to bawić? Myślę o małym tuningu silnika więc wydaje się ze ta dokładka ma sens...

Opublikowano
Sori, chyba nie umiem szukać ale dziś siedziałem na forum prawie całą niedziele.
Opublikowano
Sori, chyba nie umiem szukać ale dziś siedziałem na forum prawie całą niedziele.

Podstawowe rzeczy to (napiszę ci po nazwach części):

zestaw doposażenia pakiet aerodynamiczny M,

osłona podwozia filtr z węglem aktywnym,

kanał powietrza hamulca prawy,

kanał powietrza hamulca lewy,

osłona dolna prawa,

osłona dolna lewa,

obudowa zderzaka tylnego dolna,

i jakieś tam śrubki i ramka pod tablicę ale bez tego można się obejść.

wszytko masz tutaj http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/51_6403-zest-dopos-pakiet-aerodynamiczny-m/i50173/kL/sN/r2007/m05

cena części nowych to ok 5200-5600 brutto po rabatach. Jak jesteś zainteresowany nowymi częściami to napisz do użytkownika gorik79 może da ci jakiś rabat ;)

Opublikowano
O widzę że masz e93 robiłeś taką przekładkę? Jaki masz motor? Robiłeś może jakiś tuningu silnika?
Opublikowano
U siebie nie robiłem, ale zakładaliśmy u znajomego, motor mam 3.0 benz ale bez turbo takze niepodatny na jakiekolwiek tuningi