Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parking z 5:55... Damian, Ty planuj ta trase, pamietaj ze priorytetem jest ring, 2-4 kolka + ring taxi i w droge w alpy.

Ten parking to zaznacz na mapie czerwonym punktem jako MUST, i przygotuj statyw... ;)

Ja na 90% pojade...

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokladnie Kamil, raz pojechales to juz teraz nie masz odwrotu...

Ja to w ogole licze ze CO NAJMNIEJ cala ekipa z poprzedniego roku pojedzie... chociaz tommy80 juz wypiera sie mieszkaniem... no i Rufio cos tak cicho ciemnie obserwuje... :(

Panowie jest problem, nasz super mega hotel jest zarezerwowany na wszystkie weekendy lipca:D sa wolne pojedyncze pokoje za ktore trzeba zaplacic 255-366 euro za noc ;)

Wiec prawdopodobnie wyjazd bedzie tanszy, gdyz poszukamy alternatywnego hotelu. Jak bylem dwa lata temu to budzetowo zatrzymalem sie w hotelu w Bonn. W centrum miasta, parking podziemny za grosze, mniej niz 100 euro za noc i chyba 19e sniadania ale warto je wziac bo dobre :) ok 50 km jazdy na nurburgring wiec autka zdaza sie rozgrzac.

Pewnie bedziemy o tym gadac, ale abyscie byli swiadomi mniejszych kosztow - moze ktos inny sie przy okazji skusi ;)

Opublikowano
Parking z 5:55... Damian, Ty planuj ta trase, pamietaj ze priorytetem jest ring, 2-4 kolka + ring taxi i w droge w alpy.

Ten parking to zaznacz na mapie czerwonym punktem jako MUST, i przygotuj statyw... ;)

Ja na 90% pojade...

Będę planował, tylko szybko jej nie stworzę bo chcę żeby było dużo punktów MUST :wink: , a to trochę czasu zajmie.

Byłem na tym w 2011 i wtedy trafiłem na ekipę z AMG, która testowała najnowszego ML-a i GL-a w wersji AMG :twisted:, auta były w kompletnym kamuflażu wewnątrz i na zewnątrz. Co oni wyprawiali tymi autami na tych serpentynach :roll:

Bedzie na kamerke GOPro ;)
No właśnie sie pomalu rozglądam i nie wiem czy nie zainwestuje w HERO 3 :mrgreen:

ja tez się muszę za jakąś rozglądać bo na taki wyjazd to obowiązkowy gadżet

Opublikowano

Mam Hero 3 Black Edition i gorąco polecam :)

Jutro przychodzi mi jeszcze suction mount do auta i pare innych dupereli, jak nakręce coś z autem to sie pochwale :D

Zobaczymy jak z terminem, może mi tez idą sie wybrać.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wstępnie jestem chętny, ale pewnie tylko na Nurburgring.

Wujek, jak wygląda na razie lista uczestników?

Opublikowano

Ja już bez "?" a co mi tam :) więc 99.9%, 0.1% zostawiam sobie na przypadki losowe

Można by było pomyśleć o zakupie grupowym tych kamerek bo cena może była by lepsza a z tego co czytam kilka osób jest na kupnie

Opublikowano
ja nie jestem zadowolony z Gopro, przez bardzo szeroki kąt, na filmach jakoś brakuje emocji, jeżeli to ma być kamera tylko do środka, to myślę że znalazłaby się już jakaś alternatywa
Opublikowano

Ze swoje 5 groszy dorzucę :mrgreen:

Kamera kamerą ale samo zamontowanie to dość ważna sprawa, żeby się utrzymało to jedno ale kąt widzenia jest tez ważny.

VS

Który punkt widzenia lepszy? Ten drugi, gotowy uchwyt to koszt około 750 zl :mad2:

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano

niestety, jak patrze na te akcesoria do go pro i ich ceny to normalnie takie galy robie :shock: ... taki zestawik za 1250 tez wydaje sie byc ok. Wystarczy aby mial mocowanie do autka tak jak mielismy rok temu na ringu i wsio.

Nie wspomne juz o takich gadzetach jak performanceBox, ktory pozwala mierzyc przyspieszenia, trase przejazdu (czas i droga na nurbugringu np, lub torze poznan) takie gadzety kosztuja juz po 2000/3000 pln... masakra jakas...

no ale, moto sporty nigdy nie byly tanie...

Ostatnio czytalem (tak off topowo) o malyszu, ktory sie wypowiada ze koszty zabawy w dakarze za 20 krotnie wyzsze niz w przypadku skokow narciarskich... ponoc pol mln euro to tak lekko na dzien dobry... ;)

Kiedys chcialem wystartowac w Scirocco R cup - myslalem sobie - kupie scirocco, postartuje, naucze sie jezdzic, itp...

Wpisowe 75000 euro ostudzilo moj zapal ;)

Opublikowano
apropo Dakaru ponoć najtaniej motocyklem i quadem, jedyne 200 tys. euro :mrgreen: bardziej przyziemną zabawą choć nie tanią jest rallycross. Wczoraj po dłuższej przerwie byłem z kumplami na gokartach i znów mi się urodził pomysł rywalizacji gdzieś na torze, właśnie w bezpośredniej walce, bo emocje są zarąbiste.
Opublikowano

Apropo tanich alternatyw w wejście do motorsportu, znajomy w ubiegłym sezonie startował w pucharze KIA PICANTO CUP, warunki finansowe naprawdę rewelacyjne, tylko poziom taki sobie.

Co do GoPro, ja mam Hero 3 Black Edition i jestem bardzo zadowolony. To jak kręci w nocy w porównaniu do HD2 to duża różnica.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato