Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Więc tak czy tak udanego wypadu, bo widoki są piękne - szczególnie jadąc od Bormio według mnie, a po drodze jak będziesz jechał od Austrii polecam stanąć we wiosce Glorenza, mała klimatyczna i maja rewelacyjne lody i desery :D będziesz przez nią przejeżdżał.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Waldek i Kamil - jak to napisać? ... zawstydziliście mnie :oops:

Czekam na relacje filmową/zdjęciową :worried:

Mam nadzieje że za rok znajdę czas jak rok temu i pojedziemy razem :pray:

Opublikowano
Karol, ja mam nadzieje ze jeszcze w tym roku uda nam sie jakaś większa paczka zrobić jakiś wypadzik, napewno jakiś mniejszy - może tylko po Polsce ale było by miło :)

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za :cool2: :cool2: :cool2:

... ale błagam po pierwszej połowie września bo mam do tego czasu kompletnie grafik zawalony :evil:

• Moderatorzy
Opublikowano
Więc tak czy tak udanego wypadu, bo widoki są piękne - szczególnie jadąc od Bormio według mnie, a po drodze jak będziesz jechał od Austrii polecam stanąć we wiosce Glorenza, mała klimatyczna i maja rewelacyjne lody i desery :D będziesz przez nią przejeżdżał.

Dzięki, zanotuję :cool2:

Opublikowano

ja w tym roku to co najwyzej warszawa - stadion zawitam:D jeszcze sie okazalo ze na klocki przod tyl z wymiana bede musial prawie 2 tys przeznaczyc...;p (jednak tu m3 wychodzi nieco drozej niz 335i;p)

Ja zbieram fundusze za rok.

Bede chcial po primo zwiedzic moze kilka torow, albo zostac dluzej na nurburgringu (wypad na tydzien itp) + zaliczyc wypad ferrari na tor i przejazdzke aventadorem.

Generalnie: mam na co zbierac.... a przeciez sa jeszcze plany co do mojej 316stki... ;)

takze ja w tym roku to we wrzesniu torun i finito;d

ps: ku przestrodze ///Michala, opony po 6 kolkach na ringu przy 32 stopniach wygladaja wciaz calkiem dobrze ;)

Opublikowano

Ładny przejazd :wink: ,

eMka robi robotę akustyczną i wizualną dużo pozytywniej jak twoja 335i

ale albo mi się wydaje albo trafiłeś na wyjątkowo pusty tor bo jak jeździliśmy rok temu to było gęsto samochodów jak na autobahnie :roll:

...

Damian wciąż w alpach... ma ponad 64 gb materiału!! ja jestem ciekaw jak on to przefiltruje.

Podziwiam jego determinacje i pasje że sam zdecydował się pojechać na taka podróż.

...

Damian wlasnie do mnie napisał że materiału już ma równe 100gb i jedzie jeszcze jutro na Grossglockner :shock:

Determinacja jego to mało napisane :cool2:

ale w sumie fajny sposób odreagowania :8)

• Członkowie klubu
Opublikowano

Widze że Stelvio modne w tym roku , ja mam hotel na samej górze zarezerwowany na 11.08 :D

Mały Trip po Polsce też może być ciekawy :cool2: . Ale termin mógłby być z wyprzedzeniem :D :D :D ,

Opublikowano
fajnie się jedzie :cool2: w 8.32-3s.....chwila napięcia i trochę spóźniona kontra (dobrze że trawy nie złapałeś) :lol: ....kolega pewnie miał w gaciach :wink:
Opublikowano

siema wszystkim :!: :wink:

Zyje i jade dalej w kierunku PL przemierzajac Alpy.

Nie mam czasu na rozpisywanie sie w tej chwili ale napisze tylko ze jest zjefajnie :cool2:

Pogoda, widoki, itp, itd :8)

Jestem teraz w Dolomitach. Jutro stratuje rano w kierunku Austrii i drogi wysokoalpejskiej na Grossglockner.

Tak jak napisal Karol materialow mam juz grubo ponad 100GB :!: :!: :!:

Lewa reka spalona od slonca. Reakcje ludzi na mojego turaska :wink: niezapomniane :cool2:

W piatek planuje byc w domu w PL wiec wezme sie za wrzucanie fotek i ogarnianie filmow choc z tym bedzie duzo klopotow bo jest tego masa.

PZDR z Canazei w Dolomitach :wink:

Opublikowano

czekamy na relacje z tripu :wink: ...nie wiem jaką masz trasę wytyczoną ale polecam trasę E66 (100) przez Briunico (Wlochy), a 50km dalej w takiej małej wiosce Sillian (Austria) tuż za głównym placem centrum restaurację po prawej ze świetnymi stekami z pieprzem..nie da się jej przegapić :wink: ...jak widzę masz niedaleko :wink:

• Moderatorzy
Opublikowano

Nie mam czasu na rozpisywanie sie w tej chwili ale napisze tylko ze jest zjefajnie :cool2:

Szkoda, ze sie nie udało spotkać. Otworzyli w końcu przełęcz Furka?

Jak z ręczną skrzynią na Stelvio? Podjezdzales od strony Bormio?

Opublikowano

czekamy na relacje z tripu :wink: ...nie wiem jaką masz trasę wytyczoną ale polecam trasę E66 (100) przez Briunico (Wlochy), a 50km dalej w takiej małej wiosce Sillian (Austria) tuż za głównym placem centrum restaurację po prawej ze świetnymi stekami z pieprzem..nie da się jej przegapić :wink: ...jak widzę masz niedaleko :wink:

rzuce okiem na mape ale kieruje sie na Lienz i potem na Heiligenblut i Grossglocknerstrasse

Szkoda, ze sie nie udało spotkać. Otworzyli w końcu przełęcz Furka?

Jak z ręczną skrzynią na Stelvio? Podjezdzales od strony Bormio?

Furke otworzyli we wtorek przed poludniem :cool2:

Akurat jak zrobilem Grimselpass i Sustenpass to otworzyli Furke. Przejechalem ja z obu stron (podjazd z jednej i z drugiej strony) Ta przelecz robi wrazenie :shock:

Reczna skrzynia na Stelvio w porzadku. Na zmiane 2,3,4 w uzyciu. Stelvio tez z obu stron podjezdzalem, przy takiej pogodzie na prawde warto bylo.

Zaraz sie check-outuje z hotelu i w dalsza droge :cool2:

Opublikowano

Drugi filmik mimo że parę sekund nie nagrane to przynajmniej nie tak "nudno i wolno"

... a 8:30... taka kulminacja filmiku :norty:

Opublikowano

Damian, jak juz miales dostep do neta to mogles kilka fot umiescic:D

Lykalem wszystkich bo akurat malo bylo dobrych kierowcow na torze... chociaz kilka razy nacialem sie na szybkie GT3RS

a raz wyprzedzilo mnie tez M3 E36... kierowca lepszy... auto wybebeszone, trzeba przyjac to z pokora i szkolic umiejetnosci...

a no i fakt, na filmiku dwa razy chcialo postawic mnie bokiem... efekt hamowania silnikiem i nie trzymania gazu w zakrecie tylko skrecanie "na suchu" no ale wolno jechalem wiec obylo sie bez tragedii... :)