Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na gothard przygotujcie się na postój.W tym tygodniu korek był ponad 10km i postoju 2godziny...

Ale tam o tej porze to norma a najgorzej weekend.

Słyszałem w belgijskim radio w niedziele, że korki na południu Francji i w Szwajcarii mega długie. Do tunelu Gotharda od północnej strony korek 15 kilometrowy.

Ja nie mam go na swojej trasie, a Waldek i tak jedzie przez przełęcz Gotharda więc może aż tak źle nie będzie :wink:

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na gothard przygotujcie się na postój.W tym tygodniu korek był ponad 10km i postoju 2godziny...

Ale tam o tej porze to norma a najgorzej weekend.

Słyszałem w belgijskim radio w niedziele, że korki na południu Francji i w Szwajcarii mega długie. Do tunelu Gotharda od północnej strony korek 15 kilometrowy.

Ja nie mam go na swojej trasie, a Waldek i tak jedzie przez przełęcz Gotharda więc może aż tak źle nie będzie :wink:

raz juz tam stalem w korku: 3h, jak jechalem nad lazurowe wybrzeze...

korek zaczyna sie duzo wczesniej niz bedzie mozna zjechac wiec pewnie tak czy siak postoje w korku... no coz, dla widokow sie poswiece... w korku malo pali, jak sie wylaczy silnik to... 0L/100km !!!:D

Opublikowano (edytowane)
panowie- pracuje w sobote wieczor... :(

o ktorej w niedziele wyjezdzacie ?

i w ktora strone jedziecie ?- przez Mannheim ?

nie wiem jak Waldek, ale ja będę chciał wyjechać między 8-9 rano

jedziemy w kierunku CH, pewnie A61 i dalej A5, więc bedziemy przejeżdżać w okolicach Mannheim :)

Edytowane przez damp21plbe
Opublikowano

Nie bierzcie śniadania tam gdzie śpicie-

Zapraszam albo do mnie do domu na śniadanie a jak będzie wiecej niż 6 osób to w Heidelbergu na mieście możemy cos zjeść :cool2:

• Moderatorzy
Opublikowano
Miłej wyprawy i powodzenia na torze panowie !! Waldek rob duzo fotek :cool2:
Opublikowano

Z ta pogoda widze na nurburgringu srednio... no ale tam zawsze pada jest mzawka albo cos... coz, bede sobie jechal spokojnie ;)

Gdzie średnio :?: co Ty Waldek :?: :) w sobotę upał i bez deszczu :cool2:

http://www.yr.no/sted/Tyskland/Rheinland-Pfalz/N%c3%bcrburgring/langtidsvarsel.html

Opublikowano

Waldek już pewnie na miejscu :wink:

Ja wczesnie rano startuję, koło 8 powinienem byc na miejscu :)

Na codzienne relacje nie wiem czy będzie czas bo grafik jest dosyć napięty, ale zobaczymy co da się zrobić :wink:

Do "zobaczenia" :)

Opublikowano

Waldek "dzięki" za telefon - chyba się dzisiaj spije podwójnie :cry2: ... :twisted:

Porób fotki z moim byłym SUBARAKIEM ;)

Opublikowano
podziwialem nastoletnie niemki... NEIN! ;)

Bo wiesz uroda niemek jest karą za II Wojnę Światową;)

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

no i po nurburgringu;)

Wszyscy zyja wiec jest gitarka.

Male podsumowanie:

zrobilem 6 okrazen, niestety po pierwszym padly mi klocki wiec kolejne 5 jechalem praktycznie bez hamowania albo bardzo delikatnie.

Pierwszego okrazenia nie mierzylem, najlepsze nagrane ma 8:44, ale bylo kilka spowolnien no i jechalem na pol gwizdka.

Szkoda bo mialem cel zejsc ponizej 8:30... co bylo banalne... ( w tym aucie :norty: )

udalo mi sie zrobic 2 okrazenia ring taxi (Damian sie zle poczul i oddal mi swoje kolko...) no i generalnie bylismy szczesliwi jak male dzieci w M5 F10 :D

Mamy nagranego jednego on-boarda w M5 :norty: chciałem kolesia podpytać troszkę o nowe ///M4 powiedział tylko że będzie to niesamowite auto ale nie jest upoważniony ujawniać szczegóły ;)

Z niespodzianek to miałem okazję przejechać się jako pasażer 335i z silnikiem N55, ktory na torze nie grzał się jak N54 i w sumie trzymał ciągle 120 stopni...

Oraz w Subaru Impraza ex Klagosza :D

Ogolnie super dzien, super wyjazd, najlepszy dotychczas, glownie ze wzgledu na duza ilosc jezdzenia (ja zrobilem 6 kolek a chlopaki po 8...)

Pogoda super, tylko na jednym kółku spadł deszcz, Takto 32 stopnie!

Jutro rano wyjazd do włoch do bolonii przez Gotthard Pass więc będą widoki,

Ale przed tym kolejna niespodzianka, poznamy nowego forumowicza: Tomka (BAD_BOY) - zaprosił nas do siebie na śniadanie, za co serdecznie mu dziękujemy...

No cóż to taka short relacja...

Idem spać ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

No to nawet bez fotek widac ze super wyjazd !! Bardzo zazdroszcze i nabieram motywacji do euro tripa !!!! Jeszcze chwila i urlop :twisted: :twisted: :twisted:

Pozdrawiam !!!!!

Opublikowano

poznamy nowego forumowicza: Tomka (BAD_BOY) - zaprosił nas do siebie na śniadanie, za co serdecznie mu dziękujemy...

)

"Nowy forumowicz"- jestem na tym forum ponad 8 lat..;)

Opublikowano

juz po sniadaniu :)

Chlopaki- dzieki za odwiedziny.

Waldek- dzieki za jazde testowa M3- suuuuuper auto :cool2:

Szerokiej drogi !

http://img24.imageshack.us/img24/3772/rcbv.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/5013/ajh7.jpg