Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Tak patrzę na mapę odnośnie tripa (bez Nurburgringu):

Polska - Weil am Rhein (Basel) Hotel 1200km

Basel - Furka 200km- Lugano 120km Hotel

Lugano - Stelvio 200km Hotel

Potem może zjadę na parę dni w dół do Włoch albo Chorwacja

Glossglocner na powrocie do Polski

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

OK panowie jeśli pojadę to tylko na RING.

26-27-28 lipiec

I to do końca nie jest pewne - niestety pod względem czasu wolnego ten rok mam mocno ograniczony :evil:

PS: Adrian pamiętasz o której wyjeżdżaliśmy i na którą zajechaliśmy na RING w zeszłym roku?

Opublikowano
Ja niestety ring odpuszczam w związku z brakiem czasu i tym że ostatnio byłem na Paul Ricard, ale będę na kilka dni w okolicach Maranello, mam w planach zwiedzić muzeum Ferrari i Lambo, i jestem wstępnie umówiony z Waldkiem. Jeśli ktoś jeszcze będzie gdzieś blisko to dawać znać, spotkamy się :D

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Ja znowu dałem plamę :oops:

Oficjalnie musze zrezygnować z wyjazdu - siła wyższa.

Główne powody do brak czasu/praca i dwa wesela w ten weekend :evil:

Opublikowano

Damian przecież pisałem ze 1/3 kasy ci wracam,

Choć wątpię żebyś nie znalazł chętnego na miejscu bo wiesz ilu chętnych na miejscu jest.

Co ja mam zrobić ze nie mogę jechać.

Gdybym tylko mogł to wolałbym dwa razy wiecej za wszystko zapłacić w zamian za wolny czas.

Ale wszystkiego jak to mówią nie da się kupić.

Opublikowano

Ja sie nie gniewam, sam myslalem ze nie pojade

Ja rozumiem ze mozna miec multum pracy;d

Sam pracuje od switu do nocy...

taki wyjazd kosztuje mnie wiele wyrzeczen...

Wiec nie pekaj;) wstawie jakies fotki na forum i moze filmik ;)

Opublikowano
Damian przecież pisałem ze 1/3 kasy ci wracam,

Choć wątpię żebyś nie znalazł chętnego na miejscu bo wiesz ilu chętnych na miejscu jest.

Co ja mam zrobić ze nie mogę jechać.

Gdybym tylko mogł to wolałbym dwa razy wiecej za wszystko zapłacić w zamian za wolny czas.

Ale wszystkiego jak to mówią nie da się kupić.

luz, nie chodzi o kasę

po prostu szkoda, że ekipa zamknie się chyba w liczbie aut 2 - 3 :?: :? szkoda, troche jestem zdegustowany, no ale jak się nie da to nic nie poradzimy

nie bierz Karol nic do siebie, wszystko jest w porządku :wink:

rozumiem, że jak Ty nie jedziesz to Kamil też :?: , zgadza się :?:

Opublikowano

No wiem może źle to ująłem.

SORRY ;)

Po prostu strasznie żałuje, ze nie mogę jechać i nie jest to moje widzi mi się.

Do końca łudziłem się ze dam radę jechać, a tak to mnie szlak trafia.

Kamil z tego co wiem nie chce jechać sam więc jeśli nie zgadza się z kolega to nie pojedzie.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Szkoda tylko że do ostatniej chwili nie wiecie że pojedziecie , planowanie to podstawa .

Tak bym pojechał ale 4 dni przed poprzestawiać pracę niemożliwe :mad2:

Ale pewnie z wiekiem jest łatwiej :wink: zaplanować wszystko.

Udanego Tripa. Na przyszły rok już się piszę :cool2:

Opublikowano
Szkoda tylko że do ostatniej chwili nie wiecie że pojedziecie , planowanie to podstawa .

Tak bym pojechał ale 4 dni przed poprzestawiać pracę niemożliwe :mad2:

Ale pewnie z wiekiem jest łatwiej :wink: zaplanować wszystko.

Udanego Tripa. Na przyszły rok już się piszę :cool2:

No taki wyjazd zaplanowac jest ciezko... niestety... ale za rok jestes mile widziany... ;)

Ja co roku jezdze ;)

4 dni to kupa czasu nie przesadzaj;d

Opublikowano

Szkoda, że w ostatniej chwili kurczy się skład wyjazdu :cry:

Dla formalności powiem, że mimo, że również mam duzo roboty to jadę i "prawie " :norty: nic nie jest w stanie tego zmienić

jeśli macie problem z zaludnieniem TAXI - chetnie odkupię 2 miejsca :wink:

My / z kumplem / wylatujemy w piatek rano pewnie około 6 -7 , nie wiem już kto jedzie, a kto nie, więc

będziemy lecieć A4 , od KRK lub KTW więc jeśli ktoś leci również tą drogą możemy się spotkac i polecieć razem... :wink:

Opublikowano
Szkoda, że w ostatniej chwili kurczy się skład wyjazdu :cry:

Dla formalności powiem, że mimo, że również mam duzo roboty to jadę i "prawie " :norty: nic nie jest w stanie tego zmienić

jeśli macie problem z zaludnieniem TAXI - chetnie odkupię 2 miejsca :wink:

My / z kumplem / wylatujemy w piatek rano pewnie około 6 -7 , nie wiem już kto jedzie, a kto nie, więc

będziemy lecieć A4 , od KRK lub KTW więc jeśli ktoś leci również tą drogą możemy się spotkac i polecieć razem... :wink:

:cool2: no to 3 auta będą na pewno :)

może jeszcze ktoś sie skusi a do piątku/soboty jeszcze trochę czasu zostało :wink:

miałem nadzieję, że uda się zorganizować cos na wzór takiego tripa jak w ostatni weekend zorganizowali "jedynkowicze" :roll: http://www.1addicts.com/forums/showthread.php?s=4883a645169cf8b6ca07ab8b36c3ea41&t=809634&page=13

no ale może za rok, za dwa coś podobnego uda się nagrać

tak czy inaczej ja w niedzielę rano ruszam na alpejskie przełęcze :8)

Opublikowano
Gdyby to było na początku sierpnia,chętnie bym dołączył do was w CH...

No cóż, data była ustalona juz bardzo dawno temu i nic się z tym nie da zrobić :(

Ja robiłem wszystko, żeby akurat w tym czasie miec swój wolny czas i pojawić sie na Nurburgringu i zrobic tripa po Alpach.

Teraz tylko trzymam kciuki, żeby dopisała bezdeszczowa pogoda i codziennie obserwuję prognozy :wink: http://www.yr.no/sted/Tyskland/Rheinland-Pfalz/N%c3%bcrburgring/langtidsvarsel.html

Opublikowano
W CH będziecie mieć piękną,bo ten weekend ma być najcieplejszy tego lata :cool2:

:cool2: oby tylko nie padało, gorąco wcale nie musi być , dziś w Belgii mamy najcieplejszy dzień roku, jest patelnia :shock:

jeśli okaże się, że sam jadę na alpejskiego tripa to mam taki plan :wink:

https://maps.google.pl/maps?saddr=N%C3%BCrburgring,+N%C3%BCrburg,+Niemcy&daddr=47.6486501,7.8875484+to:L'Alpe+d'Huez,+Huez,+Francja+to:Col+du+Galibier,+Valloire,+Francja+to:Col+du+T%C3%A9l%C3%A9graphe,+Valloire,+Francja+to:45.221048,6.721157+to:45.3881061,7.0437113+to:45.418684,7.028909+to:45.502778,6.930215+to:45.435608,7.013791+to:45.654832,6.785701+to:45.7142473,6.5778985+to:Furkapass,+Oberwald,+Szwajcaria+to:Grimselpass,+Oberwald,+Szwajcaria+to:46.7345286,8.9675373+to:Livigno,+Prowincja+Sondrio,+W%C5%82ochy+to:Passo+dello+Stelvio,+Passo+dello+Stelvio,+Localit%C3%A0+Passo+dello+Stelvio,+39029+Stelvio+Bolzano,+W%C5%82ochy+to:46.5506665,11.764543+to:Heiligenblut+-+Grossglockner,+Heiligenblut,+Austria+to:Krak%C3%B3w&hl=pl&ie=UTF8&ll=47.635784,15.88623&spn=3.412661,10.404053&sll=46.49272,11.961365&sspn=0.435843,1.300507&geocode=FUgGAAMdyPppACGaWMpzG8LbgClZxRCQNq2_RzGaWMpzG8LbgA%3BFYoP1wIdvFp4ACkTSRKsfU2QRzGEdFCSzS1oZA%3BFRAPsAIdfJhcACnbbGyFBmuKRzGrxzE1TuVjng%3BFbWfrwIdi8ZhACkptX4o8x6KRzGChymeF3CGQw%3BFUS8sQIdnFViACkx6F0XJyeKRzEA5rYFLKsIHQ%3BFbgEsgIdhY5mACnvcrzXVZCJRzGTO5kUgX4aIA%3BFUqRtAIdf3prACmdVMOpIwiJRzHuHjhSfXEN4Q%3BFbwItQIdrUBrACnfOEACqwmJRzH2_IobjFQfJg%3BFTpRtgIdJ79pACnTEnKm2QyJRzH0KwtBsPBz7w%3BFdhKtQIdnwVrACm_SGJfbAmJRzFtnKpCQsEKpQ%3BFTCjuAIdpYpnACmTOcODkGiJRzHBbdds5PRXaw%3BFUeLuQId6l5kACmRVEoY2N-LRzHkHOwjB3ZoNg%3BFXqjxgIdkGaAACnplQHyOHmFRzESDOncfkjETg%3BFXh4xgIdrDh_ACkLKKeiUn6FRzEhCI_UBBZriw%3BFcAcyQIdcdWIAClFuvC5pRmFRzFP6lTYxhOxBA%3BFYwfxgIdtKiaACmX6H8G-m2DRzHLqvgi9ZlJWw%3BFa34xQIdrH-fACnPjoL65BqDRzEbbJ7SxU1d1g%3BFYpOxgIdP4OzACnn9kXf4BR4RzEkoOEvEwfMVA%3BFQPXzQIdFxvEACEPqsjkHZzRZyml5j0qs2p3RzEPqsjkHZzRZw%3BFQrt-wIdFFYwASnRGE41wEQWRzG_ikd2tbZrtA&oq=Krak%C3%B3w&mra=ls&via=1,5,6,7,8,9,10,11,14,17&t=m&z=7

Opublikowano

Damian jechałem tą trasą (od GENEVE - do punktu A z twojej mapy) kiedyś we Francuskie Alpy - PIĘKNA TRASA :cool2:

- tylko że zamiast Szwajcarii pojechaliśmy na Monaco i Genove :8)