Skocz do zawartości

E38 za... 10.000 zł ??? Gdzie haczyk ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czyli uwazasz ze cena za bdb e38 odpowiednia to 10 tys zł? że wiecej nie warto dac?
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W E 65 przy dobrym użytkowniku 400 tys. przebiegu nie robi wrażenia.W E38 to już wcale.Problem jest w tym,że E65 się szybciej starzeje jeżeli chodzi o wnętrze.Kiepskiej jakości skóra i powlekane plastiki niestety wyglądają kiepsko.Często ludzie szukając E65 się zrażają właśnie tymi drobiazgami.Mechanicznie ten samochód jest sporo lepszy od E60 (też miałem).E 38 za 10 tys.hmm widywałem dobre egzemplarze z początku produkcji w zbliżonej cenie.Mnie się udało kupić za troszkę więcej 728iA z 1999r. ze skórzaną deską,tapicerką,fotelami komfortowymi,navi 16x9,podświetlanymi klamkami,bi-ksenonem itd... w jednym kawałku i mógłbym powiedzieć w idealnym stanie.Jedynie co zrobiłem to naprawa licznika (piksele) we własnym zakresie i wymiana głośników :).Dodam,że wybrałem auto z największym chyba przebiegiem w Polsce jak na ten rocznik. Trzeba mieć świadomość ,że takie wozy mają już dawno 300 tys km za sobą :) I najważniejsze - jechać ,oglądać a nie kupować ze zdjęcia i bez wiedzy!Cena i przebieg to elementy drugoplanowe hehe:)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

z nowoczesnych i drogich e60/e65 przsiadłes sie na e38... jak wrazenia?

To rzadko spotykana zmiana, zazwyczaj ludzie zmieniaja na nowsze i drozsze...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
z nowoczesnych i drogich e60/e65 przsiadłes sie na e38... jak wrazenia?

To rzadko spotykana zmiana, zazwyczaj ludzie zmieniaja na nowsze i drozsze...

Wrażenia? W tych modelach zawsze pozytywne! Jestem fanem tej marki i wolę starsze egzemplarze. Mając m.inn. kilka E39 z różnymi silnikami nigdy nie narzekałem i wiele nie naprawiałem.W nowszych musiałem troszkę posiedzieć z komputerem,zaprzyjaźnić się z mechanikiem i popracować nad rabatami w hurtowni :) (zwłaszcza w E60). Taki gust - wolę zadbane ,klasyczne auto.Tych nowszych jest tysiące a zadbanych E38/39 zdecydowanie mniej :)