Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Chciałbym się zorientować czy kolor tapicerki ma jakiś numer bądź specyficzną nazwe po której można by dobrać kolor? Czy jest to tak jak w przypadku lakieru? Czy po prostu beż to beż czarny to czarny.

Edytowane przez kubaj123
Opublikowano
chodzi mi o to, że potrzebna mi jest farba do pomalowania tunelu środkowego swojego E90 na beżowo, ale jak patrze na aukcje na allegro to takiego tunelu w dobrym stanie nie da się dostać bo w kazdym występuje ścieranie się farby przy zapięciach od pasów. Gdyby kolor tapicerki beżowej w bmw ogolnie mial jakiś numer bądź nazwe to by od razu było prościej dorobić taki kolor. Jak rozglądałem sie na BMWStore to tunelu jako tako chyba nie można kupić.
Opublikowano

Ale tapicerki nie dorobisz kolego bo niby jak :duh: :duh: :duh: Przecież to nie lakier i tak jak pisałem konkretna nazwa jest zapisana w vin

Mozesz nawet sobie sprawdzić czy BMW sprzedaje takie coś na metry :wink: :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
nie chodziło mi o tapicerkę konkretnie jako materiał. Chodzi mi o globalnie występujący problem w E90 z tunelem środkowym który jest natryskiwany jakimś Plastidipem czy czymśtam i jak sie skrobnie palcem to jest biała jopa. Dorobienie koloru by o tyle pomogło, że bym sobie położył taką powierzchnię na nowo i tunel środkowy był by jak nowy a nie miejscami biały miejscami beżowy.
Opublikowano
To popraw tytuł tematu i na następny raz jasno pisz że chodzi o lakier a nie tapicerkę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Pytanie tylko czy nowy lakier nie będzie złaził razem z tym oryginalnym pod spodem.

Chyba, że najpierw jakoś zdejmiesz oryginalny lakier.