Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też nie rozumiem po co się spinać i usilnie próbować zrobić dobre wycieraczki z banana

kupić normalne, oryginalne ze spojlerem i lepiej to wygląda w e46 niż banan

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam podobny problem, miałem przedtem bosh ze spojlerem dedykowane, dobrze ściarały ale krótko i po stronie pasażera lipa była.

Kupiłem ori bmw w aso banany. Lepiej ściarają, ale właśnie jak pozostałym nie dolegają po stronie pasażera.

Już nawet myślałem żeby je w aso reklamować i zobaczyć co powiedzą, z ciekawości bo tak raczej być nie powinno.

Niby szczegół ale wkurza.

Opublikowano

Jakieś pół roku temu chciałem kupić w ASO płaskie wycieraczki, ale zrezygnowałem, bo twierdzili, że nie przylegają dokładnie do szyby.

Kupiłem standardowe i jest OK.

W ASO temat jest znany, przynajmniej w Katowicach.

Opublikowano

Ja jakiś czas temu zostałem zmuszony do kupna bananów, bo pękł mi na trasie plastik mocujący wycieraczkę (wycieraczki ori).

W sklepie po drodze jedyne pasujące były jakieś badziewne banany za 30 zł komplet !! O dziwo od strony pasażera nie odstają, a zbierają znośnie.

Firma to jak pamiętam jakieś "extreme" :lol: